EYT yeniden gündemde! Bakan’dan EYT açıklaması…

Bir süredir gündemden düşmeyen EYT ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Bakan tarafından açıklama yapıldı.

EYT yeniden gündemde! Bakan’dan EYT açıklaması…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından EYT ile ilgili açıklama yapıldı. Kamuda olan sözleşmeli personelleri giderek azaltmak istediklerini ve bunun hemen ardından kadro almamış taşeron işçilerle yolları ayıracaklarını, emeklilikte yaşa takılanlar için ise düzenleme geleceğini açıkladı.

Dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada EYT’nin Aralık ayı gibi gündeme geleceğini belirtti. Bakan Bilgin tarafından yapılan açıklamada:

"Sözleşmeli personel ile ilgili çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Meclis açıldığı zaman sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şuanda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz. Sözleşmeli personel mevzusunu çözüyoruz. İlerleyen günlerde sizlerle de paylaşacağız. Ayrıca taşeron işçilerle ilgili bir çalışmamız var. O da ayrı bir dosya. Sözleşmeli personel ile ilgili çalışmamız bittikten sonra o konuya da değineceğiz.

EYT

EYT Aralık ayında gündemde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamada EYT ile ilgili de açıklama geldi. Bilgin tarafından:

Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT Aralık ayı gibi gündeme gelir" denildi.