Ev kirası değil fatura! Gülse Birsel'den elektrik faturası isyanı

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, evine gelen elektrik faturasını paylaştı. ''Kira tadında elektrik faturası'' notu ile birlikte instagram hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu elektrik faturasına tepki gösterdi.

Ev kirası değil fatura! Gülse Birsel'den elektrik faturası isyanı

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, sosyal medya platformundaki hesabından elektrik faturasını paylaştı. Gelen fatura karşısında muhtemelen evinin çok büyük iddiasına peşin peşin cevap veren Gülse Birsel, ''3+1 düz dire burası'' notuyla birlikte elektrik faturasının çok yüksek geldiğini dile getirdi. 

Evin yalnızca 3+1 olduğunu dile getiren Gülse Birsel, çalışma odasında bir ısıtıcı çalıştırarak bu kadar fatura gelmesini ev kirası tadında olduğunu aktardı. 

gürse birsel elektrik

Elektrik faturalarına gelen yüzde 52 ile yüzde 132 oranında zamlarla birlikte zorlu bir ekonomik süreç geçiren hem toplum hem devlet kanadı sık sık karşı karşıya gelmesine neden oluyor. Henüz yeni zam gelmesine karşılık 3 ay vadeli elektrik zammı kararı bozulmuş ve zamlı elektriğe bir zam daha gelmişti. Bu konu ile ilgili açıklama yapan yetkili kurum elektrik üretim ve dağıtım maliyetlerinin artık 5 kat artış gösterdiğini bu artışlarında vatandaşlara zam olarak yansıdığını dile getirmişti.

Son dönemde gelen elektrik faturaları ile ilgili sosyal medya gündeminde ciddi itirazlarda bulunmuşlar ve uzun süre Twitter gündeminde var olmuşlardı. Sosyal medyada elektrik faturasını paylaşma çılgınlığı böylelikle artık ünlülerde de başlamış oldu.

Etiketler