eToro üç aylık raporu: Komisyonların yüzde 73'ü Bitcoin and Co.

Haftaya parlak bir başlangıç ​​yaptıktan sonra, Bitcoin rallisi biraz soğuyor. Aynı zamanda, eToro üç aylık raporunu yayınlıyor ve etkileyici rakamlar ortaya koyuyor.

eToro üç aylık raporu: Komisyonların yüzde 73'ü Bitcoin and Co.

Bitcoin'in “50k” üzerindeki gezisinden sonra, kripto rezerv para birimi şimdi eski konumuna geri döndü. 24 saatlik bir karşılaştırmada, dijital değer deposu bugünün işlem gününü eksi yüzde 3 ile açıyor. Ancak bu, BTC'nin haftalık iyi performansını etkilemiyor genel olarak, Bitcoin burada yüzde 6,1 arttı. haberin yapıldığı saatte, BTC 46.972 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, çok sayıda Bitcoin vadeli işlemi yarın Cuma günü sona ereceğinden, bu hafta için daha güçlü fiyat dalgalanmaları bekleniyor.

BirBorsa analistlerine göre, güçlü artışın ardından mevcut düşüşün bu hafta olması bekleniyordu ve hatta daha fazla gelişme için sağlıklıydı. Onun içinde Bitcoin fiyat analizi, sorunsuz olarak 46.000 işaretine kadar bir azalma tahmin ediyorduk.

Bitcoin'in düşüşü de altcoin sektöründe kayıplara neden oluyor. Böylece, piyasa değerine göre en büyük on kripto para birimi arasında, tüm madeni paralar fiyat indirimlerini kabul etmek zorunda kaldı. En sert vuruş Cardano (ADA) oldu. Sadece birkaç gün önce, madeni para, “Alonzo” akıllı sözleşme yükseltmesi beklentisiyle 3 ABD doları kazandı. Kripto para birimi bir gecede yüzde 6,6 kaybetti ve şu anda 2,59 dolardan işlem görüyor.

eToro: "Bitcoin and Co'ya özel yatırımcılardan güçlü ilgi."

Kripto alanı için olumlu haberler ise eToro'dan geliyor. Komisyon şirketi dün üç aylık raporunu yayınladı. İçinde çok uluslu şirket, alınan komisyonların yüzde 73'ünün Bitcoin and Co.'dan geldiğini belirtiyor 264 milyon ABD dolarının biraz üzerinde. Mevcut rakamları 2020'nin karşılaştırmalı çeyreğindeki rakamlarla karşılaştırırsanız, kripto para birimlerinin komisyoncu komisyonundaki payı yüzde 2,259 oranında arttı. Ticaret hacmi de bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 72 arttı. Böylece kullanıcılar ikinci çeyrekte 127 milyon işlem gerçekleştirdi. Platform ayrıca 2,6 milyon yeni kullanıcıyla bu alanda büyüme kaydetti.

eToro'nun raporunda şu cümlelere yer verildi ''Kripto varlıkları, 2021'in ikinci çeyreğinde toplam komisyonları artırdı. Bu, özel yatırımcıların eToro tarafından sunulan kripto para birimlerine olan güçlü ilgisini yansıtıyor. En yüksek işlem hacimlerini BTC, XRP, ETH, ADA ve DOGE'de kaydettik.''

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler