Ethereum'un kısa vadede 5 bin dolara ulaşacağı düşünülüyor

Ethereum son günlerde 4 bin doların üzerine yükseldi.

Ethereum'un kısa vadede 5 bin dolara ulaşacağı düşünülüyor

Bloomberg stratejisi Mike McGlone, Ethereum'un 5 bin dolara ulaşması için daha fazla ivme kazandırması olası olan büyük avantajları sıraladı. Analist, Ethereum'un finans ve paranın dijitalleştirilmesinin tam merkezinde olduğunu düşünüyor ve ona göre daha fazla fiyat artışı görülebilir.

McGlone, Ethereum'un 5 bin dolara ulaşma yolunda olduğunu düşünüyor. Bitcoin'i de değerlendiren analist, onu arzı azalan fakat talebi büyük ölçüde artan bir emtia olarak; Bitcoin'i ise onu arzı azalan ancak talebi büyük oranda artan bir emtia olarak tanımladı.

ETH yükselişini son dönemde 4 bin 300 doların üzerine çıkardı ve tüm zamanların en yüksek düzeylerine ulaştı. Kripto para birimi Bitcoin'deki son düşüşün etkisiyle 4 bin dolara kadar geriledi.

Parite şu anda bu düzeyinde altında ve 3 bin 980 dolar civarında işlem görüyor. Öte yandan ETH 2.0'da kilitli toplam ETH değeri 34 milyar doların üzerine yükseldi. Merkezi kripto para borsalarından haftalık Ethereum çıkışları, 49 milyon dolar ile bir ayın en yüksek düzeyine ulaştı.

Kripto para biriminin güncel piyasa değeri 472 milyar dolar düzeyinde bulunuyor. Ethereum'un piyasa hakimiyetiyse yüzde 19.1 olarak görülüyor. Ethereum ağı, ağustos ayında büyük Londra güncellemesini aldı. Bu güncelleme ile ağda sürekli ETH yakımı gerçekleştiriliyor ve işlem ücretlerinin aşağı çekilmesi hedefleniyor.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler