Ethereum kurucu ortağı Di Lorio'dan Elon Musk'a kripto para tepkisi

Ethereum kurucu ortağı Anthony Di Lorio, Elon Musk'ın komik olmaya çalışmak yerine yatırımcıları eğitmesi gerektiğini düşünüyor.

Ethereum kurucu ortağı Di Lorio'dan Elon Musk'a kripto para tepkisi

Ethereum kurucu ortağı Anthony Di Lorio, piyasada etkili olan kişilerin komik olmaya çalışmak yerine yatırımcıları kripto para hakkında eğitmeye odaklanmaları gerektiğini düşünüyor.

Anthony Di Lorio, yakın zamanda vermiş olduğu bir röportajda, Tesla CEO'su Elon Musk'a karşı olan memnuniyetsizliğinden söz etti. Di Lorio, Musk gibi insanların potansiyel olarak büyük oranda değişim yaratabileceğine inanıyor. Bunun yanında, anlamsız şeyler yerine ciddi şeylere odaklanılması gerektiğini düşünüyor:

“Enerjilerinin insanları eğitmeye odaklanmasını diliyorum ve bu kadar önemli bir şeyle eğlenmemesi gerektiğini düşünüyorum.''

Portföyünde Ethereum bulunan Elon Musk, meme kripto para birimi Dogecoin'i teşvik ettiği ve mayıs ayı başlarında piyasa kapitilizasyonunu şaşırtıcı şekilde 90 milyar dolara çıkarmaya yardımcı olduğu için kripto para birimi topluluğunun pek çok üyesinin tepkisini çekti.

Milyarder, rutin tweetler ve memelerle kripto para birimini tanıtmaya devam ediyor fakat sosyal medya etkisi, kripto para birimini son piyasa düzeltmesi sırasında düştüğü büyük bir delikten çıkarmak için pek de faydalı olmuyor. Doge, 8 Mayıs tarihinde görülen en yüksek düzeyinden yüzde 72 oranında geriledi.

Di Lorio, tokenları pompalamak için teknolojiyi lanse eden kurucuları da eleştirdi. Düzenleyiciler bütün cephelerde sektöre odaklandıkça, Di Lorio kripto para birimi hareketlerine güvendiği sinyalini veriyor:

“Bu durmayacak bir hareket.”

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler