ETH kurucu ortağı Di Lorio, Polkadot ve Cardano'ya yatırım yaptığını açıkladı

Ethereum kurucu ortağı Anthony Di Lorio, hem Cardano hem de Polkadot'un geleceğine yönelik potansiyel gördüğünü açıkladı.

ETH kurucu ortağı Di Lorio, Polkadot ve Cardano'ya yatırım yaptığını açıkladı

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Anthony Di Lorio, hem Cardano (ADA) hem de Polkadot'un (DOT) geleceğine yönelik potansiyel gördüğünü açıkladı.

Di Lorio, 2012 yılında düzenlenen bir Bitcoin konferansında Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ile görüşmesinin ardından Ethereum geliştirme ekibine dahil oldu. 

Ethereum'da geçirdiği dönemden sonra De Lorio, Toronto merkezli bir blok zincir firması olan Decentral'ı kurmak için buradan ayrıldı. Anthony Pompliano'ya verdiği bir röportajda, mevcut kripto portföy yapısı hakkında kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla Di Lorio, yatırımlarını ve neden Polkadot ve Cardano'da potansiyel gördüğünü anlattı.

''Şimdilerde rutine ve basit olana geri döndüm. Birçok farklı projenin içindeyim. Fakat işlerim en iyi projeleri içeriyor. Polkadot ve Cardano'nun büyük bir hayranıyım. Aynı zamanda kurucuları Charles Hoskinson'a ve Gavin Wood'a da büyük hayranlık duyuyorum. Bildiğiniz üzere, bir işi yapış şeklinizde farklı yaklaşımlar benimsemek, kendi yorumunu katmak önemlidir ve bu, yaptıklarınızın arka planında akademik tarafınızı ve donanımınızı ortaya koymayı sağlar.''

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, 2013 yılının aralık ayında Di Lorio, Vitalik Buterin ve mevcut Polkadot CEO’su Gavin Wood ile beraber Ethereum’u kurdu.

“Ethereum’da geçirdiğim günlerden beri bu adamları tanıyorum -onların zaaflarını, güçlerini, rekabet anlayışlarını ve zekalarını bilerek- son birkaç yıldır bu projeleri görüyordum ve geldikleri yere gelebileceklerini öngörmüştüm.”

Diğer kripto paralar için ise Di Lorio, işleri basit tutmak ve daha büyük projelere yatırım yapmak istediğini dile getirdi:

''Bazı kriptolar benim için daha ağır basıyor: Ethereum, Bitcoin, Cardano, Polkadot. Bunların dışında Cosmos'u severim. Ve birkaç tane daha var fakat tüm DeFi içinde kaybolmuyorum. Yalnızca yeterli zaman ve enerjinin olmadığı kanaatindeyim. Bu tarz işlerin çoğunu yürütmek ve her şeyin üzerinde tutmak tam zamanlı bir iş ve bu sebeple son birkaç yılda hayatımı biraz daha sadeleştirdim.''

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler