Epic Games Ücretsiz Oyunları Oyuncuları Etkilemeyi Başardı!

Koronavirüs pandemisi başladığı günden beri başarılı oyun platformu Epic Games Store tarafından hemen her hafta ücretsiz oyunlar sunulmaktadır. Epic Games Ücretsiz Oyunları Oyuncuları Etkilemeyi Başardı!

Epic Games Ücretsiz Oyunları Oyuncuları Etkilemeyi Başardı!

Koronavirüs pandemisi başladığı günden beri başarılı oyun platformu Epic Games Store tarafından hemen her hafta ücretsiz oyunlar sunulmaktadır. Epic Games Ücretsiz Oyunları Oyuncuları Etkilemeyi Başardı!

Epic Games her hafta olduğu gibi bu hafta da kullanıcılarını mutlu etmeyi başardı. 80 TL değerinde olan iki başarılı oyun ücretsiz hale getirildi. Epic Games bu hafta Dead by Daylight ve While True Learn adında iki oyunu ücretsiz olarak oyuncularına sundu. Oyunculara sunulan bu oyunlarla ilgili detaylardan siz değerli okurlarımıza bahsetmek istiyoruz.

Epic Games Ücretsiz Oyunları Nelerdir?

Epic Games Ücretsiz Oyunları arasında yayınlandığı gün popüler olmayı başarmış iki oyun bulunmaktadır. Bu oyunları siz de ücretsiz bir şekilde indirerek kesintisiz oynayabilirsiniz. Epic Games Ücretsiz Oyunları arasında:

Dead by Daylight

Bir oyuncunun katil olmasını ve oyunda yer alan dört oyuncunun da katilden kaçarak, yakalanmamasını konu edinen bu korku oyunu Epic Games Store platformunda bir hafta süreyle ücretsiz olarak oyunculara sunulacaktır.

While True Learn

Makine öğrenimi uzmanı olduğunuz bir oyunda senden en iyisi olmadığını ve kendinin daha neler yapacağını öğrenmek için bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Kendiniz için bir çeviri sistemi kurduktan sonra büyük bir servet elde edebilecek, kıyafetleri alacak ve makine öğrenimini en iyi şekilde yapacaksınız.

Epic Games Ücretsiz Oyunları Oyuncuları Etkilemeyi Başardı! - Resim : 1

Epic Games Ücretsiz Oyun İndirme Nasıl Yapılır?

Epic Games Ücretsiz Oyun İndirme adımı aslında çok kolaydır. Epic Games platformuna giriş yaptıktan sonra kendinize ait bir hesap açmanız gerekiyor. Site üzerinden kendi bilgilerinizle kendinize ait hesap açtıktan sonra arama kısmına tıklayarak ücretsiz oyunlar yazabilirsiniz. Ücretsiz oyunlar arasında yer alan oyunları kolay bir şekilde kütüphanenize ekleyip indirebilirsiniz. Bir hafta süreyle ücretsiz olarak sunulan bu oyunları bir hafta sonunda oynamaya devam edebilmek için oyunu satın almanız gerekiyor. Oyunlar ücretsiz olduğu için ilerlemenizi kaydetmeyecektir. İlerlemenizi kaydetmek için pro hesaplar almanız gerekiyor. Ücretli olarak satın alacağınız oyunu ömür boyunca ücretsiz olarak istediğiniz saatte oynayabileceksiniz. Siz de bu oyunları beğeniyorsanız indirimli bir şekilde satın alabileceksiniz. Şuanda indirimli satılan bu oyunlar bir hafta sonunda eski fiyatlarıyla satışa sunulacaktır.