Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir? Akça Hatun Gerçek Adı Nedir?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. TRT 1 ekranlarının yeni sezonunda yeni dizi olarak yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir? Akça Hatun Gerçek Adı Nedir?

Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir? Akça Hatun Gerçek Adı Nedir?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi gerek konusu gerek ise oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. TRT 1 ekranlarının yeni sezonunda yeni dizi olarak yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir? Akça Hatun Gerçek Adı Nedir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan oyuncular hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosuna dair merak edilen pek çok soru internet üzerinden araştırılmaktadır. İnternet üzerinden özellikle araştırılan konuların başında Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir? Akça Hatun Gerçek Adı Nedir? Akça Hatun’u Kim Canlandırıyor?

Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun Kimdir?

Sultan Alparslan’ın eşi olarak tanınan Akça Hatun bu sezonda TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandıracaktır. Harika oyuncu kadrosu ve konusuyla gündeme gelen Akça Hatun, Alparslan Büyük Selçuklu dizisine dair pek çok merak edilen soruyu araştırmaktadır. Pek çok dizi sever tarihte önemli rolü bulunan Akça Hatun’a can veren karakter de merak edilmektedir. Pek çok kişinin de bildiği, güzelliğiyle dillerden düşmeyen Fahriye Evcen bu sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterine hayat verecektir. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan’ın eşi karakterinde can vermektedir.

Fahriye Evcen Kimdir?

4 Haziran 1986 yılında Almanya’da dünyaya gelen Fahriye Evcen, annesi Çerkez babası Kavala Göçmenidir. Aslen Samsunlu olan güzel oyuncu doğduğu yıllarda Almanya’da yaşamıştır. 7 yaşına geldiğinde ırkçı Almanlar tarafından Türkiye’ye geldikleri esnada Oya Aydoğan ile tanışıp yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanışmıştır. Almanya’da Sosyoloji Bölümünü okurken adından söz ettiren Fahriye Evcen Yaprak Dökümünde Necla karakteriyle adından bahsettirmiştir. Burak Özçivit ile evli olan güzel oyuncunun Karan adında bir oğlu vardır.