Emekli promosyon ödemelerinde kritik uyarı: Aylık ödeme dönemi başladı!

Emekli vatandaşlara özel hazırlanan promosyon kampanyaları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankaları emeklileri müşteri listesine eklemek için promosyon ödemelerinde fiyat yükseliyor. Peki, en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar…

Emekli promosyon ödemelerinde kritik uyarı: Aylık ödeme dönemi başladı!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için bankalar tarafından promosyon kampanyası başlatıldı. Özel bankaların başlattığı kampanyaya Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası da dahil oldu. Emekli maaşını ödemelerinin hangi bankadan alınacağına karar vermek için promosyon ödemeleri etkili oldu. Özellikle Garanti, QNB Finansbank, Akbank, Türkiye İş Bankası ve ING’den yüksek limitli promosyon ödemeleri yapıldı. Bankaların önünde uzun kuyruklar oluşturan emekli vatandaşlar, promosyon alabilmek için harekete geçti. Bankalar, emekli vatandaşlara 3 yıllık promosyon ödemesini nakit olarak verdi. Bu yüzden promosyon anlaşması imzalanmadan önce detaylarının iyi incelenmesi gerekiyor. Emeklilerin, promosyon anlaşmasından çıkma hakkı bulunuyor.Lakin, emekli maaşını farklı bir bankaya taşımak isteyen vatandaşlar, aldıkları promosyon ücretini geri ödemek zorunda kalabiliyor. 3 yıllık dönemi kapsayacak anlaşma kapsamında emeklilerin eline nakit para geçiyor. 

Emekli promosyon ödemelerinde kritik uyarı: Aylık ödeme dönemi başladı! - Resim : 1
Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası


Ziraat Bankası tarafından emeklilere sunulan promosyon kampanyasının tarihi sona ermişti. 31 Ağustos’a kadar süreceği açıklanan kampanyanın 30 Eylül Cuma gününe kadar uzatıldığı açıklandı. Emekli promosyon kampanyasının son başvuru tarihinin uzatıldığı bilgisi kamuoyunda yeterince duyulmadı. Bu yüzden emekli maaşını Ziraat Bankasına taşımak isteyen vatandaşlar geç kaldıklarını düşündü. Lakin, promosyon kampanyasına hala katılım hakkınız bulunuyor. Başvuru için en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 


Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?


Ziraat Bankası’nın kamu bankası statüsünde yer alması vatandaş nezdinde güvenilirliğinin artmasını sağlamaktadır. Ayrıca, emeklilere özel kredi kampanyaları da tercih edilmesinde önemli bir faktör olarak değerlendirilebilir. Ziraat Bankası tarafından promosyon ödemelerinde tek fiyat politikası izlenmez. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden emekli olan vatandaşların maaşları farklılık göstermektedir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan müşterilere de farklı promosyon ödemeleri yapılır. Diğer bankalardan farklı olarak promosyon ücretleri aylık olarak verilmektedir. 

*1.500 tl altında emekli maaşı alan müşterilere 500 tl,

*1.500-2.500 tl arasında emekli maaşı alan müşterilere 625 tl,

2.500 tl ve üzeri emekli maaşı alan müşterilere ise 750 tl ödenmektedir. 

Emekli maaşını Ziraat Bankasına taşımak isteyen müşteriler SMS yolu ile başvuru yapabilir. ‘’PRO’’ yazıp T.C. kimlik numarası girildikten sonra 4757’ye gönderilmesi yeterli olacaktır. Ayrıca, 0850 220 00 00 numarasını arayarak müşteri temsilcisi ile görüşme sağlanabilir. Ziraat Bankası şubeleri üzerinden de başvuru işlemleri yapılmaktadır. Başvuru için son tarih 30 Eylül 2022 olarak belirlendi.