Dolce ve Gabbana, Polygon'da NFT koleksiyonunu başlattı

Etki artıyor: Dolce ve Gabbana ile, başka bir ağır sıklet, karşılıksız tokenlerin patlama sektörüne giriyor.

Dolce ve Gabbana, Polygon'da NFT koleksiyonunu başlattı

Ethereum ağını neredeyse dize getirdiğinden ve takas edilemeyen jetonların (NFT'ler) bir atılım gerçekleştirmesine yardımcı olduğundan beri çok şey oldu. CryptoKitties kurucuları Flow ile sadece kendi blok zincirini oluşturmakla kalmadı, dijital koleksiyonların çeşitliliği de son aylarda önemli ölçüde arttı.

Bu aynı zamanda sektöre yavaş ama emin adımlarla giren büyük şirketlerin sayısı için de geçerlidir. Film şirketi Warner Bros. kısa süre önce NFT alanına girdiğini duyurdu. Şimdi lüks moda markası Dolce & Gabbana ilk NFT deneyine girişti. Bunu yapmak için moda çarları Ethereum Blockchain'e veya daha doğrusu Polygon Network'e güveniyor..

Modada ve blockchainde moda NFT

Blockchain ve moda sektörlerinin artan büyük birlikteliğini görmek için limonların açtığı topraklara bakmanıza gerek yok. Alman blok zinciri start-up Lukso, tam olarak bu ara yüzde konumlandırılmıştır.

Buna ek olarak, çeşitli moda şirketleri, belirli NFT hedefleri olmadan bile blok zinciri teknolojisini deniyorlar. Olduğu gibi gıda sektöründe ve moda sektörü giderek üretim koşulları ve tedarik zincirleri daha şeffaf yapmak blockchaine olan güveni arttırmaya devam etmektedir.

Etiketler
NFT