Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos dolar kaç TL?

Arama motorları üzerinde araştırılan konuların başında dolar fiyatları geliyor. Peki, dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos dolar kaç TL?

Özellikle dolar yatırımcıları ve piyasayı sürekli takip eden vatandaşlar tarafından dolar bugün ne kadar? Sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. İşte, 25 Ağustos dolar fiyatları…

Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos dolar kaç TL?

Dolar fiyatları FED toplantısından sonra aldı başını gidiyor. Peki, dolar bugün ne kadar? İstanbul serbest piyasasında 25 Ağustos dolar fiyatı 18,1580 TL’den güne başladı. Serbest piyasada 18,1560 TL’den alınan dolar, 18,1580 TL’den satışa sunuluyor. Dün doların satış fiyatı 18,1550 TL’den işlem görürken bugün bir nebze de olsa yükselmiş durumda.

Piyasaların bu denli hareketli olmasının en önemli sebebi şüphesiz yarın FED Başkanı Jerome Powell tarafından gerçekleştirilecek olan konuşmadır. Dünya borsasında dolar endeksi 108,47 seviyesine kadar düşse de en son Temmuz ayında 109,29’a yakın işlem görmüştü. Ayrıca dün Rusya’da başlayan Kuzey Akım 1 hattı üzerine yapılan bakım çalışması da enerji krizini ve Avrupa’da ekonomik büyümeye dair endişeler yaratmaktadır. Bu durum da dolar fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor.

 GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ.