Dogecoin sosyal medya deviyle anılıyor!

Son olarak Twitter'a yatırım yapan Elon Musk'ın Dogecoin sevdası yeni iddiaları tetikledi. Dogecoin kurucusu tarafından herhangi bir engel olmadığının belirtilmesinin ardından gözler tekrar Elon Musk cephesine döndü. Dogecoin sosyal medya deviyle flörtleşiyor...

Dogecoin sosyal medya deviyle anılıyor!

Meme coin pazarının bir numarası olarak gösterilen Dogecoin (DOGE) hakkında çarpıcı açıklamalar geldi! Son olarak Twitter'a yatırım yapan Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteğiyle tekrar yükselişe geçen Dogecoin'in yakın zamanda Twitter'a ekleneceği iddia edildi!

Kısa bir süre önce Elon Musk tarafından destek gören ve Twitter üzerinden yapılan konuşmalarla tekrar gündeme gelen Dogecoin, Elon Musk'ın Twitter hissedarı olmasıyla yatırımcıları bir kez daha heyecanlandırdı! Twitter'da aktif olarak kullanılan ve birçok kişi tarafından dijitalleşen dünyaya adapte hareketi olarak yorumlanan bahşiş özelliği için Dogecoin iddiası geldi.

Herhangi bir engel yok!

Dile getirilen iddiaların ardından Shibestoshi Nakamoto olarak bilinen Dogecoin (DOGE)’in kurucusu, Twitter üzerinden kişisel düşüncelerini paylaştı. Potansiyel hamle için herhangi bir engel olmadığını belirten Shibestoshi Nakamoto isimli kullanıcı, Dogecoin'in böyle bir bahşiş özelliği için en uygun kripto para birimi olduğunu söyledi. Dogecoin'in çıkış tarihinden itibaren böyle bir adıma uygun olduğunu vurgulan Dogecoin kurucusu, atılacak adımlar hakkında engel olmadığının altını çizdi. Peki tüm bu gelişmeler ışığında Dogecoin nereye gidiyor?

Elon Musk'ın açık açık destek oluşu ve son olarak Twitter'a Dogecoin'i dahil etmesi durumunda Dogecoin cephesinde analistler tarafından ciddi bir artış bekleniyor. Çıkan iddialar sonucunda 24 saat içinde yüzde 3'lük artış yaşan Dogecoin, olası Twitter bahşiş hamlesiyle değerine değer katabilir.