Doğalgaza zam geldi! İnanılmaz fiyat

Stephanie Matto, '90 Day Fiance' isimli bir ABD patentli şov programında birkaç sezon yer aldıktan sonra büyük bir sükse yaratmış ve bu işin arkasından ilginç bir girişimcilik yaparak ciddi gelirle elde etti.

Doğalgaza zam geldi! İnanılmaz fiyat

Stephanie Matto, farklı ülkelerden çiftlerin ilişkilerinde ve Amerika hukuk sisteminde gezinmelerini izleyen bir belgesel dizisi olan "90 Day Fiance"ın birkaç sezonunda yer aldıktan sonra internet üzerindeki mecralarda ünlü oldu demek yanlış olmaz. Hal böyleyken internet üzerinden para kazanmanın yollarını arayan Matto, internet üzerinden para kazanmanın çok ilginç bir yolunu buldu.

İnternet sitesi üzerinden ilginç yollarla para kazanmayı başaran insanların arasında kendisine de yer bulan Matto, çıkardığı gazı kavanozlarda muhafaza eziyor ve internet üzerinden satışa sunuyor.

Stephanie Matto

Amerikalı şov yıldızı Stephanie Matto, ünü sayesinde elde ettiği tanınırlık sonrasında satışa sunduğu kendi gazını satarak elde ettiği gelir ise dudak uçuklatacak cinsten. Haftalık 70.000 dolar ( 1.000.000 TL) kazandığını açıklayan internet ünlüsü girişimciliğin önemli olduğuna ve neyin para edeceğine alıcıların karar vereceğini söyledi.

Stephanie Matto gaz çıkartıp satıyor.