Decred coin nedir? Decred coin yorum

Decred coin kısaca bir yönetim ağıdır. DCR olarak da adlandırılan kripto para birimi ademi merkeziyetçiliği geliştirmek amaçlı Bitcoin protokolünün çatallanması neticesinde oluşan bir protokoldür.

Decred coin nedir? Decred coin yorum

Decred coin nedir?

Decred coin nedir sorusunun cevabını ararken öncelikle karşımıza kripto para biriminin yeni birimler arasında olduğu göze çarpmaktadır. Yeni bir çalışma kanıtı algoritması kullanan Decred'in madencilik süreci minimum bilgi işlem kaynakları kullanır ve ağ üzerinde oylama biletleri oluşturmaktadır. Her blokta bu türden beş bilet bulunur ve canlı biletler rastgele seçilmektedir. Her blok bir önceki bloğun geçerli olup olmadığı konusunda kullanıcıların oylarını içermektedir. Bu özellik Decred sistemine başka bir ademi merkeziyetçilik düzeyi ekler ve çok paydaşlı bir ekosistemin gelişimini teşvik etmektedir.

Dcr coin nedir? Decred kişisel verilerin korunmasını ve kurumsal özgürlüğü geliştirmek için blok zinciri teknolojisini kullanan bir kripto para birimidir. Madalyonun ana geliştiricisi Jake Yocom-Piatt 10 yılı aşkın bir süredir kripto para birimleri üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca Bitcoin'i içeren diğer birçok projede de yer almıştır. Bu projelerden biri olan Lightning Network Daemon kodunu daha istikrarlı ve güvenli bir para birimi oluşturmaya yardımcı olmak için kullanmaktadır. Decred'in blok zincirinin geliştiricilerinin bu yeni madeni para için uzun vadeli bir vizyona sahip olduğu görülmektedir.

decred coin nedir

Decred coin projesi

Decred coin projesi ele alınırken Decred coin kimin sorusu da gündeme gelmektedir. Decred coin projesinin kurucusu Jake Yocom-Piatt’tır. Decred yıkıcı hard fork'lardan kaçınmak için resmi bir yönetim sistemine sahiptir. Çatalları önlemek için bir Proof-of-Stake sistemi kullanır. Yalnızca Decred kripto parasının sahiplerinin Hazine'den yapılan harcamaları onaylamasına izin vererek diğer dijital para birimlerinin çoğundan daha güvenlidir. Merkezi bir blok zinciri daha verimlidir. Merkezi olmayan bir ağ ile herkes katılabilir ve topluluk topluluğun değişen ihtiyaçlarına ayak uydurur.

decred coin geleceği

Decred coin yorum

Decred coin yorum kapsamında belirtilecek ifadeler özellikle DCR coin ekşi aramasıyla da sık bir şekilde taranmaktadır. Decred web cüzdanı kripto para madenciliği yapmanın en uygun ve en basit yoludur. Madencilik yapmak için Decred madencilik ağının bir üyesi olmalısınız. Oylama süreçlerine katılarak decred kazanabilirsiniz. Decred ağı için madenciliğin en ödüllendirici yönü Decred coin kazanma yeteneğidir. İş yükünüzü diğer madenciler ile paylaşmak için madencilik havuzlarına katılabilirsiniz. Bu havuzlar daha küçük madenciler için yüksek bir ödeme sağlar ve bu da onu gelecek vadeden madenciler için mükemmel bir seçenek haline getirir.

Decred coin çeşitli çevrimiçi cüzdanlar aracılığıyla itibari para kullanılarak satın alınabilir. İşlem tamamen otomatiktir ve anlaşılması kolaydır. Ayrıca oylama sürecine katılarak para birimi için madencilik yapabilirsiniz. Yeterli jetonunuz olduğunda bunları Decred veya diğer para birimlerine sahip kişilere satabilirsiniz. Sonuç olarak Decred coin Bitcoin'e bir alternatiftir. Merkezi olmayan güvenli ve ölçeklenebilir olması onu kripto yatırımı için mükemmel bir seçenek haline getirmektedir.

decred coin yorum

Decred coin geleceği

Yukarıda bahsedildiği gibi Decred Lightning Network teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Bu sistemin kolayca ölçeklenebileceği ve hızla büyüme potansiyeline sahip olduğu anlamına gelmektedir. Aynı zamanda topluluk tarafından yönetilir ve bu nedenle geleneksel bir liderlik ekibine ihtiyaç duymadan gelişme ve uyum sağlama olasılığı daha yüksektir. Topluluk Decred para biriminin gelişimi üzerinde çok fazla kontrole sahiptir. Platformun merkezi olmayan ağı kripto para birimlerini daha ölçeklenebilir ve güvenli hale getirmenin harika bir yoludur. Bu bağlamda Decred coin geleceği insanların merakla beklediği ve yatırımlarını yapmak istedikleri bir kripto para birimi olarak öne çıkmaktadır.

Decred coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Decred coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Decred coin grafik

Decred coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Decred coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

decred coin grafik

Decred coin hedef fiyatı

Decred coin hedef fiyatı büyük iniş ve çıkışları içermesi sebebiyle belirsizliğini de sürdürmektedir. 80 dolar seviyelerinde ilerlemesi öngörülen kripto para birimi büyük değişimlere de gebe olabilir.

Decred coin ne kadar?

Decred coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Decred coin kaç dolar?

Decred coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Decred coin dolar bazında 78 dolar olarak Decred.

Decred coin kaç TL?

Decred coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Decred coin TL bazında 936 TL olarak belirtilebilir.

Decred coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 1,06B Dolar

Hacim: 8,09M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

b

DCRBTC:BNN Decred Bitcoin
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.0005
En yüksek 0.000553
En düşük 0.000498
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %