Helium coin nedir? Helium coin yorum

Helium coin merkeziyetsiz bir kablosuz ağ oluşturmak amacıyla aynı zamanda fiziksel olan projeyi destekelemek için geliştirilmiş açık kaynaklı ve halka açık bir protokoldür. Bir diğer anlamda ise Nesnelerin İnterneti (IoT) için var olan blockchain tabanlı bir kripto para birimidir.

Helium coin nedir? Helium coin yorum

Helium coin nedir?

Helium coin nedir sorusunu yanıtlarken karşılaştırma yaparak gitmek fayda sağlayacaktır. Diğer kripto para birimleriyle karşılaştırıldığında Helium'un Kapsam Kanıtı algoritması etkin noktaların iddia ettikleri yerde olduğunu doğrulamak için radyo dalgalarını kullanmaktadır. Bu, ağın ağ güvenliğini korumasını sağlarken bağlantı kalitesi değişken olduğunda bile düğümlerin fikir birliğine ulaşmasına izin vermektedir. Ağ güvenli bir yatırım olarak derecelendirildi ve tüm katılımcılar etkin noktaları karşılığında HNT kazanmaktadır. Ağ büyümeye devam ettikçe ve kullanıcıları onu benimsemeye devam ettikçe yeni bir kullanıcı dalgasının katılma potansiyeli her zamankinden daha fazladır.

Helium coin Nesnelerin İnterneti için tasarlanmış merkezi olmayan, blok zincirle çalışan bir ağdır. Başlıca faydası onu tescilli sistemlerden ve diğer tescilli ağlardan ayıran ademi merkeziyetçiliğidir. 4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahiptir ve fiziksel kablosuz ağların oluşturulmasını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Ağ, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarının oluşturulmasını teşvik eden merkezi olmayan blok zinciri tabanlı bir iletişim sistemidir.

helium coin nedir

Helium coin projesi

Helium coin projesi merkezi olmayan, bulut tabanlı bir ağdır. Hotspot'lar, internetten şifrelenmiş veri ileten cihazlardır ve her cihaz kendi şifrelemesinden sorumludur. Bu şekilde verilerine yetkisiz erişimi engelleyebilir. Sonuç olarak ağ merkezi olmayan ve anonimdir ve kullanıcılar ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilirler. Helium da bunu gerçekleştirmek için blok zinciri teknolojisini kullanmaktadır.

Helium projesi hakkında bilinmesi gereken ilk şey Kapsam Kanıtı algoritmasıdır. Bu algoritma ağdaki sıcak noktaların varlığını doğrulamak için tasarlanmıştır. Sonuç olarak Helium ağı bir kapsama kanıtı mekanizmasıyla çalışmaktadır. Sistem ağ etkinliğini doğrulamak için radyo dalgalarını kullanır ve bu radyo dalgaları tüm dünyaya gönderilir ve alınır ve bu nedenle Helium küresel erişime sahiptir.

helium coin geleceği

Helium coin yorum

Helium coin yorum kapsamında çoğu insan kripto para madenciliğini grafik kartları ve bilgisayarlar açısından düşünürken Helium, Kapsam Kanıtı olarak bilinen alternatif bir sistem kullanıyor. Bu yöntem ağ etkinliğini doğrulamak için radyo dalgalarına dayanır. Verici dolaşımda en fazla jetona sahip olduğunu doğrulamak için diğer düğümlere sorgulama paketleri gönderir. Meydan okuma aynı alandaki diğer düğümlere yayınlanır. Ardından sorgulayıcı sorgulama paketlerini diğer düğümlere gönderir. Sürecin farklılık yaratması ilgilerin de artışını sağlamaktadır.

Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi Helium, bir Hotspot'un gerçekten bulunup bulunmadığını ve kablosuz kapsama alanını dürüstçe temsil edip etmediğini belirlemek için benzersiz bir Kapsama Kanıtı (PoC) algoritması kullanır. Ağ, ağlarının bütünlüğünü kontrol etmek için sürekli olarak Hotspot'ların kapsamı hakkında veri toplar. Bu sistem geniş bir yelpazeye sahiptir ve ABD ve Batı Avrupa'daki kentsel alanlar için idealdir.

helium coin yorum

Helium coin geleceği

Helium teknolojisi dünyanın blok zincirinde devrim yaratma potansiyeline sahiptir. Nesnelerin İnterneti cihazlarının birbirleriyle iletişim kurmasını sağlar. Bu teknoloji aynı zamanda HNT kazanarak ağı destekleyen katılımcıları ödüllendirmek için de kullanılmaktadır. Ancak şirketin değeriyle doğrudan bir ilişkisi yoktur ve bu nedenle Helium jetonunun fiyatı düşerse Helium’dan gelen pasif geliriniz de ortadan kalkar. Helium coin geleceği bu kapsamda değerlendirilmesi fayda sağlayacaktır.

Helium coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Helium coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Helium coin grafik

Helium coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Helium coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

helium coin grafik

Helium coin hedef fiyatı

Helium coin hedef fiyatı kullanılan farklı teknoloji ve yapılanmaya istinaden daha da artış ivmesine girmesi şeklinde öngörülmektedir. 50 dolar seviyelerine gelmesi beklenen Helium coin çeşitli risk ve belirsizlikleri barındıran bir piyasada yer alsa da içinde bulunduğu farklılaşma durumu bu kripto para birimini bir adım öne çıkarmaktadır.

Helium coin ne kadar?

Helium coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Helium coin kaç dolar?

Helium coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Helium coin dolar bazında 39 dolar olarak belirtilebilir.

Helium coin kaç TL?

Helium coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Helium coin TL bazında 444 TL olarak belirtilebilir.

Helium coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 4,09B Dolar

Hacim: 58,09M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.