Arweave coin nedir? Arweave coin geleceği

Arweave coin dünyanın ilk blok örgü kripto parasıdır. Akıllı sözleşmeler, web sayfaları, resimler ve videolar gibi çeşitliliğe sahip olan Arweave, dijital varlıkların direkt olarak kendi blok zincirinde depolanmasını amaçlamaktadır.

Arweave coin nedir? Arweave coin geleceği

Arweave coin nedir?

Arweave coin nedir sorusunun cevabını temel olarak açıklamak gerekirse Arweave kripto parası kullanıcılara merkezi olmayan depolama ağı sunacak olan yeni bir dijital para birimidir. Şu anda Sia, Bluzelle ve Lightstreams gibi diğer kripto para projeleriyle rekabet etmektedir. Arweave'in arkasındaki teknoloji güvenli bir ağ için önemli bir özellik olan erişim kanıtıdır. Kullanıcılar bu teknolojiyi kullanarak her işlemin gerçek olduğundan emin olabilirler. Bilgisayarları yeni bir paket eklediğinde de ödüllendirilirler.

AR kısaltması "Arweave ağı" anlamına gelir ve dağıtılmış depolama için kullanılan bir kripto para birimidir. Kullanıcılar ağdaki depolama hizmetleri için ödeme yapmak için AR satın alır. Arweave coin her kullanıcının saklamak istediği verileri seçme olanağına sahip olduğu dağıtılmış bir ağdır. Sistem ayrıca kullanıcıların içeriği denetlemesine izin vermektedir. Programı veri depolamak için kullananlar daha yüksek işlem ücretleri ile ödüllendirilir. Çabalarının yarattığı paraya geleneksel web tarayıcıları aracılığıyla erişilebilir. Ayrıca permaweb uygulamalarının geliştirilmesini destekleyen kuluçkalar da bulunmaktadır.

arweave coin nedir

Arweave coin projesi

Arveawe coin projesi kapsamında öne çıkan nokta kuruluş aşamasıdır. Arweave coin kimin sorusunun cevabı ise Sam Williams ve William Jones’tur. Arweave coin projesi herkese tamamen açık olmasına rağmen kullanıcıların herhangi birinden veri kabul etmesini gerektirir. Bu bilgisayarınızın neyi barındıracağını seçebileceği ve ayrıcalık için ne kadar ödeyeceğine karar verebileceği anlamına gelmektedir. Ne kadar fazla depolama alanı kabul ederseniz işlem ücretiniz o kadar yüksek olur. Bu şekilde daha fazla veri biriktirdikçe ve sakladıkça daha fazla ödül alacaksınız. Bu heyecan verici bir proje ancak dikkatli bir araştırma yapmadan içine girilecek bir proje de değildir.

Kullanıcıların veri eklemesine izin vermenin yanı sıra sistem kullanıcıların neyi depolayacaklarını seçmelerine de olanak tanımaktadır. Kullanıcılar ağda veri depolayarak şirketin maliyeti hesaplamak için kullandığı formüle dayanan bir bedel ödemelidir.

arweave coin projesi

Arweave coin yorum

Arweave coin yorum kapsamında farklılıklara değinmek gerekirse diğer birçok kripto para biriminden farklı olarak Arweave merkezi olmayan bir yapıya sahiptir. Disk alanı olan ve buna ihtiyacı olan insanları birbirine bağlamaktadır. Blockweave adı verilen blok zinciri benzeri veri yapısı ile bu sistem kullanıcıların verileri sonsuza kadar saklamasına olanak tanır ve bu da kullanıcıların değerli bilgileri saklamasına olanak tanımaktadır. Teknoloji Permaweb ile bütünleşir ve blok örgü teknolojisini kullanarak 404 sayfasını ortadan kaldırır. Arweave belirtecinin temel amacı diğerlerinden veri kabul eden kullanıcılara ödenen işlem ücretlerini ödemektir.

Archain ağının arkasındaki teknoloji bir bulut depolama sistemine benzer şekilde çalışmaktadır. Ağ kullanıcıların depolamak istedikleri veri türünü seçmelerine olanak tanır ve fiyat matematiksel bir formülle hesaplanır. Veriler eklendikten sonra kullanıcıların AR belirteçlerinde ödeme yapmaları gerekir. Bu AR belirteçleri içeriği oluşturan kullanıcıları ödüllendirmek için toplanır ve havuzda toplanır.

arweave coin yorum, arweave coin geleceği

Arweave coin geleceği

Arweave coin geleceği konusunda öne çıkan nokta yararları olacaktır. AR ağının bir yararı kullanıcıların verilerinin nasıl saklandığını kontrol edebilmeleridir. Kişisel verileri sistemlerinde mi yoksa kamuya açık kayıtlarda mı saklamayı seçebilirler. Bu gizliliklerini korumaya yardımcı olduğu için kullanıcılar için büyük bir avantajdır. Ancak bunun pratikte nasıl işlediği tam olarak belli değildir. Eğer öyleyse kullanıcının saklamak istediği içeriği seçmesine izin verecektir. Bir kişinin verilere erişimi olmayabilir ancak yine de bunun için ödüllendirilebilir.

Kullanıcılar Arweave ağını kullanarak veri eklemeyi seçebilir ve karşılığında AR belirteçleri ile ödüllendirilirler. Bu belirteçler blockchain teknolojisi kullanılarak oluşturulur. Ağda veri depolamak isteyenler sisteme katılmak için cüzi bir ücret ödemelidir. Sistemin işlem ücreti yoktur bu da onu veri depolama için harika bir seçenek haline getirir. Sistem ayrıca altyapıyı sürdürmek için çaba sarf etmeye istekli madencilere bir teşvik sunmaktadır.

Arweave coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Arweave coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Arweave coin grafik

Arweave coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Arweave coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

arweave coin grafik

Arweave coin hedef fiyatı

Arweave coin hedef fiyatı kapsamında yararları ile öne çıkması etken olmaktadır. Üç haneli rakamları görmesinin sürpriz olmayacağı öngörüleri yer alırken risklerin barındığını vurgulayan analistlerin sayısı da azımsanamayacak derecededir.

Arweave coin ne kadar?

Arweave coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Arweave coin kaç dolar?

Arweave coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Arweave coin dolar bazında 61 dolar olarak belirtilebilir.

Arweave coin kaç TL?

Arweave coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Arweave coin TL bazında 725 TL olarak belirtilebilir.

Arweave coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 2,06B Dolar

Hacim: 94,66M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.