Cumhurbaşkanı Erdoğan Metaverse dünyasına giriyor!

Meta evren artık küresel siyasette giderek daha fazla ağırlık kazanıyor. Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine konuyla daha yoğun ilgilenmesini emrettiği piyasada büyük yer buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Metaverse dünyasına giriyor!

Metaverse dünyası giderek büyümeye devam ediyor. Metaverse arsaları tüm dünyada büyük ilgi görmeye ve milyarlarca dolarlık yatırımlar almaya devam ediyor. Yatırım oranları artış gösterdikçe Metaverse evreninin bilinirliği de giderek artış gösteriyor. Yeni dünyanın bu dijitalliğe evrilmesi durumu yatırımcıları ve yatırım yapmayı düşünenleri en çok etkileyen durumlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bireysel yatırımcılar olduğu gibi kurumsal yatırımcılarda Meta evrendeki geleceği görüyor ve yatırım yapmayı planladıklarını ve bu evrenin içerisinde bulunmak istediklerini açıklıyorlar.

Bireysel ve kurumsal yatırımcıların dışında artık ülkelerde Metaverse geleceğine giriş yapmayı planlıyor. Önce Çin daha sonra ise Kore meta evrene giriş yapacağını bununla ilgili çalışma yaptıklarını açıklamıştı.

Şimdi ise dünyanın en büyük kripto merkezlerinden biri olan Türkiye'de Metaverse piyasasına giriş  yapmayı planlıyor. Görünüşe göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metaverse'i çevreleyen ilgili kendileri tarafından yakalanmasına izin verdi. 

25 Ocak Salı günü yapılan bir toplantıda 67 yaşındaki Ak Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine konuyu titizlikle ele alma talimatı verdi.

AKP önce bir çalışma yapmalı, ardından Türk devlet adamının da katılmak istediği bir forum düzenlemeli. Sanal dünyanın olanaklarının yanı sıra kripto paralar ve sosyal medya da değerlendirmeye dahil edilmelidir. 

Arazi ve varlıklar da dahil olmak üzere gayrimenkul edinimiyle ilgili sorunlar da ele alınacaktır.
Metaverse Türkiye'de çok popüler. Yatırımcılar şimdiden sanal lotlara milyonlarca dolar harcadılar.

Bunun dışında Metaverse coinleri almaktan da hiç çekinmeyen Türk yatırımcılar, piyasada gerçekleşen her işlemde bir payları var gibi görünüyor. Dünyada 4, Avrupa'da ise 1. sırada olan Türkiye, kripto paraların her alanında büyük bir yoğunlukla yer almaya devam ediyor.

Etiketler