Cumhurbaşkanı acil ameliyat oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ürdün Haşimi ile görüşerek bazı konuşmalar yapacaktı. Ancak yapılan son dakika açıklaması ile Ürdün Haşimi acil ameliyata alınacağından ziyaret iptal edildi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı acil ameliyat oldu!

Cumhurbaşkanı acil ameliyat oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 11 Nisan’da Ürdün’e yapacağı ziyaret, Ürdün Haşimi Kralı II’nci Abdullah’ın bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle acil ameliyata alınacak olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelenerek ameliyatın seyrinin ne olacağı merak edildi. Ürdün Kraliyet Divanı, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayımlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kabul edemeyeceğini belirtti.

Kral 2.Abdullah’ın ameliyatının Almanya’nın Frankfurt kentindeki özel bir hastanede gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklamada ayrıca, doktorların tetkikleri ve tavsiyeleri üzerine Kral 2.Abdullah için bel fıtığı ameliyatı kararının acil olarak yapılması gerekildiği de belirtildi. Açıklamalar sonrası Cumhurbaşkanı yapacağı ziyareti iptal ederek ilerleyen bir sürece ertelendiğini belirtti.

Erdoğan’ın ziyareti iptal edildi!

Gelişmeler sonrası Erdoğan’ın 11 Nisan’da Ürdün’e yapacağı ziyaret Ürdün Haşimi Kralı II’nci Abdullah’ın acil ameliyatı nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği medyaya duyuruldu. Planlanan ziyaret Ürdün Haşimi Kralı II’nci Abdullah’ın acil ameliyatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklama ile, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Nisan 2022 tarihinde Ürdün’e gerçekleştireceği ziyaret, Ürdün Haşimi Kralı II’nci Abdullah’ın acil ameliyatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” İfadeleri ile tam olarak açıklama yapıldı. Yapılacak olan toplantıda neler konuşulacağı merak edilirken bu şekilde bir erteleme merakları giderek artmasına neden oldu.