Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor!

4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi. Barış Akarsu’nun kimi canlandıracağı ise merak konusu.

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor!

Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor.

Son yıllarda, geçmişte aramızdan ayrılan ünlü isimlerin hayatlarını konu edinen sinema filmleri büyük bir merakla izleniyor. Müslüm Gürses, Dilberay gibi isimlerin hayatını konu edinen filmlerin yanı sıra en son 1989'da hayatını kaybeden usta şarkıcı Bergen'in filmi izleyicisiyle buluşmuş gişe rekoru kırmıştı.Şimdi ise sevilen şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor.

28. yaş günü olan 4 temmuz 2007 Cuma akşamı genç şarkıcı Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Beş günlük yoğun bakımın ardından Akarsu hayatını kaybetti.Akarsu'nun ölümü üzerinden 15 yıl geçti ve sevenlerinin yüzünü bir nebze de olsa gülümsetecek haber geldi. Hayatının film olacağı açıklanan Barış Akarsu yaşasaydı bu yıl itibarıyla 43 yaşında olacaktı.

-İSMAİL EGE ŞAŞMAZ CANLANDIRACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Barış Akarsu’nun kimi canlandıracağı ise belli oldu. Projeye ‘evet’ diyen ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu’yu canlandıracak.Yakışıklı oyuncu canlandıracağı rol için şimdiden kampa girdi ve provalara başladı.

Etiketler