Coinbase: Kurumsal yatırımcının Bitcoin yatırım yapma isteği artıyor!

Coinbase tarafından yayınlanan bir araştırma raporu, daha geniş bir yatırımcı yelpazesinin ve özellikle kurumsal yatırımcıların giderek daha fazla Bitcoin yatırımı yapmak istedikleri dile getiriliyor.

Coinbase: Kurumsal yatırımcının Bitcoin yatırım yapma isteği artıyor!

Kurumsal firmalar Bitcoin istiyor!

Coinbase tarafından yayınlanan bir araştırma raporu, daha geniş bir yatırımcı yelpazesinin geçen yıl kripto sektörüne daha fazla katılımcı olmak istediğini dile getirdi. Birçoğu, alım satım fonları gibi yeni ürünlere erişim istedi. Bitcoin (BTC) tarafından desteklenen, merkezi olmayan borsalar (ETF'ler) finans (DeFi) ve takas edilemeyen tokenler (NFT) satış işlemlerine dahil olmak isteyen yatırımcıların sayısı da artış gösteriyor.

Coinbase'in kurumsal kolu tarafından hazırlanan 2021 yılı inceleme raporunda borsa, geçtiğimiz yıl kurumsal müşterilerin varlık yöneticileri ve finansal hizmet şirketlerinin ötesinde önemli ölçüde çeşitlendiğini gözlemlediğini söyledi. Ayrıca mevcut müşterilerinin birçoğunun, artan kripto kullanımını yansıtan Bitcoin'in ötesinde kriptoya daha fazla dahil olmak istediğini söyledi.

Bitcoin, kripto para riskine maruz kalmak isteyen müşteriler için birincil varlık olmaya devam ederken Coinbase, 2021'in Bitcoin için 2020'den çok daha zayıf bir yıl olduğunu ve 2021'de %58'lik bir getiri ile yıldaki %300'e karşılık geldiğini belirtti.

Rapora göre, 2021'deki Bitcoin düşüşün sebebi nedir?

*Dünya çapında COVID-10 pandemisi ile ilgili mali ve parasal teşvik önlemlerinin geri çekilmesi.

*Mayıs 2020'de Bitcoin yarılanması nedeniyle fiyat desteğinin zayıflaması ;

*Bir varlık sınıfı olarak kripto para birimlerinin vadesi.

Ayrı olarak diğer uzmanların son zamanlarda iddia ettiklerinin aksine borsa, Bitcoin'in diğer finansal varlıklarla ilişkisini "düşük" olarak nitelendirdi, ancak şimdi önceki yıllardan daha yüksek olduğunu ekledi. 

Ethereum, Bitcoin'i geçecek mi?

Ethereum'un (ETH) geçen yılki performansı hakkında yorum yapan Coinbase, varlığın ETH/BTC döviz çifti düşmeden önce Aralık ayı başlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşması nedeniyle BTC'ye karşı önemli kazançlar elde ettiğini söyledi.

Raporda, "ETH'nin hem rallilerde hem de satışlarda daha iyi performans göstermesi nedeniyle bunun daha geniş kripto para ekosistemine yönelik olumlu hissi yansıttığına inanıyoruz" dedi.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler