CMENT hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

CMENT hissesi analizi ve şirket geleceğini incelediğimiz bu raporumuzda Çimentaş hissesine dair tüm detayları gelin hep birlikte inceleyelim.

CMENT hisse analizi ve şirketin hedef fiyatı

CMENT Hisse Analiz

Çimentaş hisse analizini uzun vadede yapmak henüz mümkün değil bunun sebebi olarak henüz Borsa İstanbul'da çok yeni işlem görmeye başlaması. Borsa İstanbul'da 13 Mayıs 2020 tarihinde işleme 4.50 liradan işleme konu olduktan sonra tarihi zirvesini 61.40 TL olarak belirlenmişti. Bu zirveyi gördükten sonra yüzde 53 civarında bir düşüş yaşayan Çimentaş hisseleri canlı olarak 

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Tarihçesi

1950 yılında İzmir ilinde kurulan Çimentaş, Ege Bölgesinde kendi alanında faaliyet gösteren ilk çimento fabrikasıdır. Konumu itibariyle en büyük avantajlarından biri hem sektörün bölgedeki en eski temsilcisi olması hem de liman bölgesine yakın olan üretim alanı ürün maliyetinin ticareti açısından düşük olmasıdır. Kayıtlı 138 personeli olan Çimentaş Fabrikalarının yıllık üretim kapasitesi 2.300.000 Ton/Yıl'dır.

CMENT Hissesi Hedef Fiyat 2022

Çimentaş hissesi hedef fiyatı için analistler bir fikir birliğine varamamış olmakla beraber kimi analist CMENT hisse senedi için tarihi zirvelerin 2022 yılında yeniden gelebileceğini düşünse bile bazı analistler yüksek volatiliteye sahip bu hissenin yatırımcı güvenini tamamen kaybedeceğini ve arz fiyatına kadar geri çekilebileceğini düşünüyor.

cment hisse, cment hisse haberleri, cimetnas son dakika haberleri

CMENT Hangi Pazarda İşlem Görüyor

Çimentaş hisseleri bu yılın aylarına gelindiğinde alt pazarda işlem görmeye devam ediyor.

CMENT Teknik Analiz

CMENT hisse analiz incelemesi yapan piyasa analistleri, hissenin yükselirken de düşerken de çok fazla GAP boşluğu bıraktığı bunun da asıl nedenlerinden birinin alt pazarda sınırlı işlem uygulamasına tabi olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor.

25 Lira bölgelerinde oluşturulan dip bölgesinden aldığı destekle birlikte 35 lira seviyesine kadar yükselen CMENT haftanın kapanış gününde blok satışlar yemesi ile birlikte karanlık odadan 32.16 TL seviyesinden çıkış yaptı. Bu da günlük grafiklerde yüzde 7'den fazla bir kayıp anlamına geliyor.

CMENT Hisse Grafik

CMENT hisse, cment grafik, cment teknik destek ve direnc seviyeleri

CMENT hissesinde teknik destek ve direnç noktaları şöyle sıralanıyor,

Destekler: 31,36 - 30,02 - 25,06 
Dirençler: 32,48 - 37,04 40

CMENT Hissesi Temettü ve Hisse Bilgileri

CMENT hisseleri temettü verimliliği olmayan bir şirket olması ile birlikte son çeyrek bilançosunu hala açıklamamıştır. Bununla birlikte temettü verimliliği olmayan hissede şimdiye kadar hiç temettü dağıtımı yaşanmamıştır.

CMENT CIMENTAS IZMIR CIMENTO FABRIKASI T.A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 0
Değişim -42%
Son Değer 484
En yüksek 526
En düşük 484
Haftalık Değişim -10.2873%
Aylık Değişim -19.3333%
Yıllık Değişim 140.9158%
Etiketler