CHP, Cemevleriyle ilgili açıklama yaptı

Cemevlerinde gösterilen tepkilerin hemen ardından elektrik kullanım tarifesi bugün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından konut statüsüne döndü. CHP, Cemevleriyle ilgili açıklama yaptı.

CHP, Cemevleriyle ilgili açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde elektrik faturaları yüksek gelen Cemevlerinde gösterilen tepkilerin hemen ardından elektrik kullanım tarifesi bugün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından konut statüsüne döndü. Alınan kararla ilgili de CHP'den açıklama geldi. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısının hemen ardından yapılan açıklamada cemevlerinin elektrik kullanım tarifesi konut tarifesine çevrildi. 

CHP, Cemevleriyle ilgili açıklama yaptı - Resim : 1

CHP'den açıklama: Gerçekten kaçamazsınız 

Cemevlerinin ibadethane sayılması için çağrı yapan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından cemevleriyle ilgili çıkan karardan sonra açıklama yaptı. Özkan tarafından yapılan açıklamada cemevlerinin yalnızca konut tarifesinde sayılması değil aynı zamanda ibadethane olması gerektiğini de vurgulayarak bu gerçekten kaçamazsınız açıklamasını yaptı.