Cardano'dan 1.000 akıllı sözleşme daha Blockchain neredeyse doldu!

Cardano'da şu anda 1000'den fazla akıllı sözleşme var. En iyi madeni para için bir kilometre taşı görevini taşıyan bu sözleşme sayısı Cardano'nun ne kadar hızlı büyüdüğüne net bir işaret.

Cardano'dan 1.000 akıllı sözleşme daha Blockchain neredeyse doldu!

ADA coin akıllı sözleşmelerin sayısı artıyor!

ADA stake durumu konusunda aylardır devam eden bir yükseltme çalışması devam ediyor. Bu çalışmalar sonucunda ADA coin yatırımcı sayısı giderek artış gösteriyor. Artış gösteren yatırımcıların ADA coin fiyatında artış yaşamasına neden olduğunu görmekteyiz. ADA coin fiyatlarında belirgin bir artış bu durumla paralel olarak gelişmeye devam ediyor. 

ADA coin diğer major coinlere nazaran çok daha güvenli bir liman olarak görülmeye devam ediyor. Nasıl ki Bitcoin için dijital altın deniyorsa ADA içinde tabiri caizse dijital gümüş tabiri giderek yaygınlaşan bir kullanım haline geliyor. 

ADA coin akıllı sözleşmeYalnızca 12 Eylül 2021'deki Alonzo yükseltmesiyle Cardano'da akıllı sözleşmelerdeki sayı rekor sayıda artış gösteriyor.

O zamandan bu yana gerçek bir Kambriyen patlaması oldu. Cardano'nun yerel akıllı sözleşme platformu olan Plutus'ta 1000'den fazla akıllı sözleşme başlatıldı. Akıllı sözleşmelerin başlatılması ile birlikte ADA coin fiyatları piyasadan biraz fazla yükseliş gösterdi ve 1.10 dolar seviyesine kadar arttı. Daha sonra piyasaya gelen satış dalgası ile birlikte günü yüzde 3 değer kaybı ile 1.064 bölgesinde devam ettiriyor olsa bile piyasada sert satış dalgalarının devam etmemesi halinde en hızlı yükseliş gösterebilecek major coinler arasında kendisine yer buluyor.

ADA coin yorum

ADA coin yorum

ADA coin grafiklerinde görünen o ki düşen regresyon kanalı hızla aşağı doğru inerken 1.07 bölgesindeki destek altında kaldığı süreçlerde bile korunmaya devam ediyor ve düşüşün önüne geçmek için boğalar tarafından korunmaya çalışılıyor. Bu bölgede düşen kanal yatay formunda devam edebilirse 15 gün sonra kanal dışına çıkıp yükseliş için potansiyel getiri sağlayabilir. Yakın stopla işlem sayısının bu dönemde artış göstermesi analistler tarafından bekleniyor.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler