Cardano (ADA) fiyatı neden yükseliyor?

Cardano fiyatı neden yükseliyor? Ada coin fiyatının geleceği ve güncel teknik analiziyle birlikte kripto piyasalarının yükselişinin ardında neler var?

Cardano (ADA) fiyatı neden yükseliyor?

Ethereum, yaklaşan birleşmeye rağmen ilk 3'e giremese de, Cardano son 30 günün en aktif geliştirici sahnelerinin sıralamasında lider durumda. Elbette bu durum, Santiment'in zincir içi analitik ekibi tarafından toplanan verilere göre. Buna göre Cardano ağı, Polkadot ve Kusama üzerinde geniş bir farkla Github'daki en büyük geliştirici etkinliğini kaydetti. Ethereum ancak dördüncü sırayı alabildi.

Cardano (ADA) fiyatı da büyük bir büyüme görüyor. Haberin yapıldığı esnada, ADA coin fiyatı 0,535 dolardan işlem görüyor. Aynı zamanda dünkü işlemden hala yüzde 9.91 daha yüksek. Haftalık bazda yüzde 26,08 bile, aylık bazda ise hala yüzde 9,58 bildirilecek.

Cardano fiyat analizi

Son dönemlerin adından en çok söz ettiren kripto parası olmasa bile Ada coin birçok yatırımcı için fiziki yatırımcıların gümüşüne benzetilmekte. Kripto para birimleri içerisinde teknolojik açıdan birçok rakibinden çok daha hızlı adım atması ve dolaşımdaki paylarının fazla olması nedeniyle yüksek volatilitenin pek görünmediği Ada coin'de son 3 işlem gününde hemen her yatırımcısına kazandırmış gibi gözükmekte. 

ADA coin hedef fiyatı kaç dolar?

Uzman analistlerden kimisi ADA coinin teknolojik gelişmelerde ve staking avantajlarının olması nedeniyle değerinin 2023 yılında 1 dolar üzerine tekrar çıkacağını düşünüyor. Kripto alanında uzman analistlerin çoğu ADA coin ile ilgili pozitif düşünmesine karşılık arzındaki bolluğun hareketin yavaş kalabileceği konusunda endişelere sahip. Bunun dışında stake durumunda avantajların artması durumu söz konusu olursa dolaşımdaki payların düşüşü ADA coinin fiyat hareketliliğinin artışına neden olabilir.

Cardano (ADA) coin destek ve direnç seviyeleri

ADA coin destek ve direnç seviyeleri yatırımcıların işlem yaparken en çok dikkat ettiği konulardan birisi olarak karşımıza çıkmakta. Bu sebeple uzman analistlerin ADA coin analizlerinden alınan verilere göre Cardano destek ve direnç seviyelerini sizler için belirledik. 

ADA coin destek seviyeleri: 0,48 - 0,3980 - 0,2551
ADA coin direnç seviyeleri: 0,5508 - 0,6250 - 0,7012

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler