Robinhood CEO’su Dogecoin’in halkın birimi olacağını savundu!

Vlad Tenev Dogecoin ile alakalı oldukça büyük bir iddia ortaya attı. Bu iddia sonrasında hem Elon Musk hem de Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus açıklama yaptı.

Robinhood CEO’su Dogecoin’in halkın birimi olacağını savundu!

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin hakkında oldukça önemli bir iddiayı ortaya koydu. Vlad Tenev yapılacak olan birkaç iyileştirme ile birlikte Dogecoin hem internetin hem de insanların para birimi haline gelebileceğini düşünüyor.

 Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin insanların para birimi haline gelebilmesi için yalnızca birkaç iyileştirme ihtiyacı olduğunu açıkladı. Bununla alakalı sözlerine devam eden CEO Bu kripto para ile yapılacak işlemlerde işlem ücreti alınmazsa ilerleyen dönemlerde çok da yaygın bir hale gelebileceğini söylüyor.

"Kasım ayından bu yana büyüme oranı mükemmel!"

 33 yaşındaki Vlad Tenev Dogecoin’in geçtiğimiz Kasım ayından bu yana %114 büyümesinin oldukça ilham verici olduğunu düşünüyor. Robinhood yöneticisi blok sürelerinin de kısaltılması ile birlikte ilerleyen dönemlerde bu coin için kesinlikle gelecek vadeden bir altyapı sunulabileceğini iddia etti.

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Robinhood CEO’su Vlad Tenev’i destekleyecek bazı bilgiler verdi. Web alt yapısının sürekli olarak geliştiğini ve bu nedenle Dogecoin için birçok yatırımın yapılabileceğini söyleyen Billy Markus kesinlikle ilerleyen dönemlerde Dogecoin’i hızlandırmak için çalışmalar yapacağız ifadelerini kullandı.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler