BTC biriktiren kişi sayısında ciddi artış gözlemlendi

Geçtiğimiz hafta yaşanan kriz halini fırsata çevirmeye çalışan yatırımcı sayısı son bir haftada ciddi ölçüde artış gösterdi.

BTC biriktiren kişi sayısında ciddi artış gözlemlendi

Elon Musk'ın ve Çin Devleti Komisyonu'nun ardı arkası kesilmeyen BTC çevreye zarar veriyor açıklamalarının ardından ciddi bir kırılım yaşayıp yüzde 50'den fazla değer kaybeden BTC'de krizi fırsata çevirmeye çalışan yatırımcı sayısı geçtiğimiz hafta ciddi ölçüde arttı.

Bitcoin Sahibi Olan Toplam Hesap Sayısı grafiğinde geçen haftadan bu yana 46 bin 739 Bitcoinlik büyüme yaşandı. Zincirüstü analizler yapan birçok twitter hesabından aynı görsel ile paylaşılan paylaşım çok fazla yatırımcı için BTC geri dönüyor algısına sebep oldu fiyatlarındaki artışla birlikte tekrar geri dönüşün yaşanma ihtimalinden söz etmek yanlış olmaz fakat geri dönüş için kendini ispat etmesi gereken rakamlar hâlâ güçlü dirençler olarak karşısında adeta bir duvar gibi bekliyor.

Bitcoin dominans oranında tekrardan ciddi artışlarla birlikte bu verilerin ortaya çıktığı tahmin ediliyor. BTC dominans aylar sonra yine baskın seviyelerine geliyor gerekçesi ise BTC paritesini yatırımcılar sanal altın olarak kabul etmeye başlamış durumda.

Kripto paralar arasında güven listesi üzerine yapılan anketlerde çoğu zaman listenin ilk iki sırası belli fakat üçüncü sırada yer yer değişiklikler oluyor.

En güvenilir Kriptolar listesi şöyle:

1- Bitcoin
2- Ethereum 
3 - ADA - XRP 

3.lük koltuğu sürekli el değiştiriyor fiyat performans açısından güven endeksi fiyat artış ve volatiliteye göre belirleniyor. 

Birborsa /  Cem Arslan

Etiketler