Borsada, yarın işlem yapacaklar, DİKKAT!

Borsa İstanbul'da yarından itibaren yapılacak işlemlerde, paranızın takasta kalacağı süreyi biliyor musunuz? Detaylar haberimizde.

Borsada, yarın işlem yapacaklar, DİKKAT!

Perşembe günü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve gelecek hafta pazartesi öğlen başlayacak Kurban Bayramı tatili nedeniyle borsada yarınki işlemlerin takası 12 gün sonra gerçekleştirilecek

Borsa İstanbul'da, tatiller nedeniyle Kurban Bayramı öncesi nakite dönmek isteyen hisse senedi yatırımcıları için bugün son şans olarak dikkati çekiyor.

Resmi tatil olan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, gelecek hafta salı öğleden sonra da Kurban Bayramı gerekçesiyle 4,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak olan işlemlerin takası 26 Temmuz Pazartesiye kadar gerçekleştirilemeyecek.

15 Temmuz'da kapalı olacak Borsa İstanbul'da cuma günü işlemler normal bir şekilde gerçekleştirilecek. Borsa İstanbul'da, gelecek hafta ise Kurban Bayramı tatili öncesinde sadece pazartesi yarım gün işlem gerçekleştirilecek.

Arife günü borsada işlemler 12.40'a kadar 

Kurban Bayramı tatili bundan önce 19 Temmuz Pazartesi günü saat 12.40'a kadar açık olacak Borsa İstanbul'da, o gün gerçekleştirilecek işlemlerin takası da bu hafta cuma günkü işlemlerle beraber gerçekleştirilecek.

Etiketler