Dolar / TL grafikleri yatırımcılara ne anlatıyor?

Dolar'ın alevinin söndüğü şu günlerde Dolar / TL analizi ile sizlerleyiz.

Dolar / TL grafikleri yatırımcılara ne anlatıyor?

Haftanın ikinci işlem gününe yukarı yönlü başlayan Dolar / TL paritesinde yükselişler gün içi hareketler olarak kalıcı hale gelemedi ve 8.60 seviyesine kadar geri çekildi. Yükselen kanalın destek bölgesine dolanan Dolar /TL için yönün daha büyük yönlü aşağı çekilmesi için öncelikli olarak yükselen kanalın kırılması daha sonrasında ise 8,38 altında gün kapatması gerekiyor.

Dolar / TL fiyatlarının son günlerde yaşanan ve yakın gelecekte daha derinden hissedeceğimiz Delta varyantı ile birlikte şekilleneceğe benziyor.

Dolar / TL grafiğinin günlük destek ve direnç seviyeleri ise şöyle sıralanıyor:

Destekler: 8,60 - 8,39 - 8,30
Dirençler: 8,70 - 7,79 - 8,92 - 9,30

Dolar / TL grafikleri yatırımcılara ne anlatıyor? - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler