BORLS Halka Arzı Tavan Serisi Devam Ediyor! BORLS Kaç Tavan Yapar?

Borlease Otomotiv (BORLS) halka arzının tamamlanmasının ardından, hisse haftanın son işlem gününde tavan fiyatına ulaşarak kaç kez tavan gördü?

BORLS Halka Arzı Tavan Serisi Devam Ediyor! BORLS Kaç Tavan Yapar?

Borsa İstanbul'un son halka arz işlemi Borlease Otomotiv (BORLS) ile tamamlandı. Halka arz sonuçları açıklandıktan sonra Borlease Otomotiv (BORLS) hisseleri, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'a kote edilmek üzere 25,30 TL fiyatla halka arzını tamamladı. Bu işlemle Borlease Otomotiv (BORLS), halka arz büyüklüğü olarak 1.307.493.000 TL'yi başarıyla tamamladı.

BORLS Hissesine Büyük İlgi 

BORLS halka arzında, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen paylar için 2,87 kat talep olduğu bildirilirken, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen paylar için ise 9,83 kat talep geldiği kaydedildi. Bu yüksek talep, Borlease Otomotiv'in halka arzının büyük ilgi gördüğünü ve yatırımcılar arasında önemli bir talep olduğunu göstermektedir.

BORLS Hisselerinin İlk İşlem Günü

Borlease Otomotiv (BORLS) hisseleri, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da 19 Ekim 2023 tarihinde işlem görmeye başladı. İlk işlem gününde BORLS hisseleri tavan fiyatı olan 30,60 TL'den işlem görerek yatırımcısına güzel bir başlangıç yaptı.

Borlease Otomotiv Kimin ve Şirket Ne İş Yapar?

Borlease Otomotiv, filo kiralama hizmetlerinin yanı sıra kısa dönem araç kiralama, özel araç yönetimi, FİLOM, Telematics, Implant, ve Yakıt Yönetimi gibi hizmetler sunarak müşterilerinin iş akışlarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Borlease, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak sektördeki önemli bir oyuncu olma yolunda ilerlemektedir.

BORLS halka arzı ve ilk işlem günü, yatırımcılar için olumlu bir gelişme olarak karşımıza çıkarken, Borlease Otomotiv'in sektördeki büyümesini sürdürme yolundaki kararlılığını yansıtmaktadır. İlerleyen dönemlerde şirketin performansı ve hisse senetlerinin fiyat hareketleri yakından takip edilecektir.

Etiketler