MHRGYO Halka Arz Töreninde Gong Çaldı!

Bugün, 18 Ekim 2023 tarihinde, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreni ile MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 'MHRGY.E' koduyla Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı.

MHRGYO Halka Arz Töreninde Gong Çaldı!

Maher Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., ofis ve ticari gayrimenkul sektöründe Quick Sigorta ve Corpus Sigorta'nın iştiraki olarak faaliyet göstermektedir. Bu önemli gelişme kapsamında düzenlenen gong törenine Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoğlu, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, Grup yöneticileri, Yapı Kredi Yatırım temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

MHR Gayrimenkul Yatırım Açılış Törenine BİST Genel Müdürü Katıldı!

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, "MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Borsamızda işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlenen halka arz törenine, Borsamıza hepiniz hoş geldiniz. Maher Holding, özellikle gayrimenkul ve sigortacılık alanında yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan değerli bir şirketimizdir. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu sektörlerdeki uzmanlığı ile yatırımcılarına sürdürülebilir bir gelir imkânı sağlamaktadır. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Borsada işlem görmeye başlayarak adım attığı bu yeni dönemde, bu alandaki tecrübesini halka arzdan elde ettiği gelirle yeni projelerine yansıtacak ve hedeflerini daha da ileriye taşıyacaktır. Bu halka arzda emeği geçen herkese, tüm şirket ve aracı kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum. Halka arzın, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum. MHR GYO’ya Borsamız ailesine hoş geldiniz diyorum." dedi.

Etiketler