Bitcoin ve Ethereum yükselecek mi? 24 Eylül bitcoin fiyatları

Kripto para piyasası dalgalı ilerlemeye devam ediyor. Peki, Bitcoin ve Ethereum yükselecek mi?

Bitcoin ve Ethereum yükselecek mi? 24 Eylül bitcoin fiyatları

Bitcoin fiyatları bildiğiniz gibi son olarak 10 Kasım 2021 tarihinde 69 bin dolar seviyesini görmüş ve hemen ardından düşmeye başlamıştı. Son zamanlarda rekor kırarak kademeli olarak düşen Bitcoin, Mayıs ayında daha da düşerek derin ilerlemeye çalıştı. Tam da bu aşamadan sonra 20 bin dolardan işlem görmeye başladı.

Uzun zamandır yukarı yönlü ilerlemeye çalışan Bitcoin, bu hafta sonuna 19 dolar seviyesinde girdi. Bitcoin düşerken elbette altcoinde düşüşe girdi. 24 Eylül bitcoin fiyatları ne olacak? Bitcoin ve Ethereum yükselecek mi? İşte, detaylar…

Bitcoin ve Ethereum yükselecek mi?

Bitcoin ve Ethereum

FED tarafından açıklanan 75 baz puanlık faiz artırım kararının ardından düşüş yaşayan Bitcoin toparlanma sürecine girdi diyebiliriz. Dalgalı olarak hareket eden ve Cuma gününü de yükselişle bitiren Bitcoin, 19 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem görmeye başladı. 366 milyar dolar piyasa değerine sahip olan Bitcoin son 7 günde %4.07 oranda değer kaybederken yükselip yükselmeyeceği hakkında henüz net bir cevap gelmedi.

Bitcoin’den sonra en çok tercih edilen kripto para birimi Ethereum’un da yükselip yükselmeyeceği merak edilmektedir. Ethereum hafta sonuna benzer şekilde %1,75 oranda düşüşle başlayarak 1322 dolar seviyesinde işlem gördü. Toplamda 162 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Ethereum, 15 Eylül tarihinden itibaren düşmeye devam ediyor. Ethereum Merge güncellemesinden sonra yükseliş yaşanması beklenirken, beklentiler karşılıksız çıktı.

Yatırım tavsiyesi değildir.