Bitcoin madencilik şirketi halka arz oluyor!

Bitmain destekli bir madencilik hizmetleri şirketi olan BitFuFu, Nasdaq'ta halka açılmaya hazırlanıyor.

Bitcoin madencilik şirketi halka arz oluyor!

Bitcoin madencilik şirketi halka arz oluyor!

Kripto dünyasında yaşanan büyüme ile birlikte kripto şirketlerinin büyümesini sürdürdüğünü görmek mümkün oluyor. Geçmiş dönemde bir kripto madencilik şirketinin arz olmuştu. Şimdi ise 1.5 milyar dolarlık şirket değeri ile Singapur merkezli madencilik şirketi BitFuFu, halka açılmayı planlıyor. 

Bu bilgi şirketin yayınladığı metinlerde satır aralarında görülmüş fakat resmi ağızdan doğrulanmamış sadece bir açıklama olmasına karşılık Amerikan Borsası Nasdaq için hazırlıkların yapıldığı bildiriliyor.

Bitfu, 2020 yılında Leo Lu ve diğer eski bitmain çalışanları tarafından kuruldu. BitFuFu, sözde bir madencilik hizmet sağlayıcısıdır. Şirketin ürün yelpazesi bulut madenciliği, kendi kendine madencilik ve madenci barındırmayı içerir.

Şirket, 2022'de bir önceki yıla göre yüzde 230 satış büyümesi bekliyor. Şirketin bu yıl Nasdaq Menkul Kıymetler Borsası'nda FUFU koduyla listelenmesi planlanıyor.

CEO Leo Lu, “ARIZ ile birleşmemiz yoluyla halka açık bir şirket olmanın bu dönüm noktası, kurumsal yönetimimizi daha da geliştirecek, şeffaflığı artıracak ve lider olma vizyonumuzu gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni yetenekler çekecek. Dijital varlık madenciliği yapmanın sürdürülebilirliğinden sonuna kadar faydalanmak istiyoruz.'' dedi.

Bu bilgilere dayanarak arz olması durumunda son 2 yılda halka arz olmuş 2. madencilik şirketi olmayı başaracak olan şirketin payları Amerikan Borsası Nasdaq üzerinden tüm dünyaya satılacak. Şirketin yüzde kaçının arz olacağı veya fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama ise henüz belli olmadı.

Etiketler