Lider Filo halka arz oluyor!

SPK halka arzların onaylarına devam ediyor. Lider Filo Turizm A.Ş. halka arz onayını aldı. Halka arzın detaylarını hep birlikte inceleyelim.

Lider Filo halka arz oluyor!

Lider Filo ve Turizm A.Ş halka arz oluyor

2010 senesinden günümüze kadar devam etmekte olan operasyonel araç kiralama sektörü içerisinde aktif faaliyet gösteren Lider Filo - LDR Turizm A.Ş., 2010 senesinde kurulmasına ve çok köklü bir şirket olmamasına rağmen faaliyet alanı içerisinde hızlı büyümesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şirketin müşteri portföyünde, kurumsal müşteriler ile birlikte KOBİ’lere finansal ve teknolojik araç tahsisiyle birlikte toplamda yaklaşık  4 bin adet araç ile filosunu her geçen gün artırıyor. Bireysel kullanıcılara da bu sistemlerden faydalanması için alan tanımaya devam ediyor.

Lider Turizm halka arz detayları! 

Aracı kurum liderliğinde halka arz çalışması yapmayı planlayan Lider Filo, Tera Yatırım liderliğinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Tera Yatırım'dan edinilen bilgiye göre halka arza tüm aracı kurumlardan tarafından katılım gösterilebilir.

Lider Filo halka arz yönetimi nasıl olacak?

Halka arz yöntemi olarak tamamen eşit dağıtım yöntemi benimsenmiş durumda. Bu da demek oluyor ki tüm aracı kurumlar veya küçük yatırımcılar talep ettikleri lot üzerinden değil Tera Yatırım'ın önderliğinde her bir kişi ve kuruma eşit lot dağıtımı gerçekleştirecek.

Lider Filo kaç lot halka arz olacak?

Lider Filo ön satıştan 17 milyon adet lot satışına başlayacağını daha sonrasında eğer talep gelirse ekstradan 3.4 milyon lot daha satış gerçekleştirebileceğini izahnamede belirtmiş durumda. 

Lider Filo hisse ne kadar?

Hissenin adet başı için bir açıklama henüz netleşmiş durumda değil. Onay gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Lider Filo için bir fiyat belirlenmedi. Aynı zamanda Borsa İstanbul'da hisse kodu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Etiketler