Göknur Gıda Maddeleri halka arz oluyor!

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi A.Ş. halka arz oluyor. 2022 yılının ilk yarısında halka arz işlemlerinin tamamlanması beklenen şirket Türkiye'yi uluslararası alanda da temsil etmeyi hedefliyor.

Göknur Gıda Maddeleri halka arz oluyor!

Göknur Gıda Maddeleri arz oluyor

1993 yılında Kayseri'de bir apartman dairesinde kurulan şirket bugün Türkiye'nin en büyük Meyve ve sebze suyu şirketlerinden biri olmayı başardığını dile getiriyor. Adana, Niğde ve Dinar'da var olan üretim tesislerinde faaliyetine devam eden şirket, şimdi de halka arz sürecine girişiyor ve SPK onayını almış durumda. 2022 yılının ilk yarısında halka arz olmayı planlayan şirket halka arz sürecine devam ediyor.

Göknur Gıda Maddeleri halka arzının detayları

Yapı Kredi Yatırımın üstlendiği halka arz 2022 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor. Yapı Kredi Yatırımın halka arzı tek başına yapma isteği olduğu bilinse de şimdilik sağlanan bilgi tüm aracı kurumlardan halka arza katılım sağlanabilecek. Göknur Gıda Maddeleri, Borsa İstanbul'da #GOKNR kodu ile işlem görmeye başlayacağı bildirildi.

Göknur Gıda halka arzında hangi yöntem uygulanacak?

Halka arzlarda yatırımcıların en çok tercih ettiği halka arz stili eşit dağıtım olanlar. Çünkü aracı kurum veya bireysel yatırımcı ayırt etmeksizin herkese eşit dağıtım gerçekleştirilmesi küçük yatırımcıya güven veriyor. Halka arz sonrası blok satışların olmayacağını bilmek birçok kişide güven duygusu oluşturmaya devam ediyor. Göknur Gıda halka arzı içinse bu durum henüz netlik kazanmış durumda değil. Fakat bilinen bir durum var ki o da Göknur Gıda halka arzında satış fiyatı sabit olacak. Henüz satış rakamlarının belli olmamasına rağmen iskontolu bir şekilde satışa sunulacağı da biliniyor.

Göknur Gıda hisse kaç lot?

Göknur Gıda hisseleri 2022 yılının ilk yarısında halka arzı planlanırken dolaşımdaki lot sayısı da belli oldu. 99.750.000 adet lot satışa konu olacak ve ekstra satış gerçekleştirilmeyecek. Talep edilebilecek maksimum lotun belirlenmediği arzda detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Etiketler