Beşiktaş da kripto piyasasına giriyor

Kripto para alanında futbol kulüpleri ile yapılan fan token veya diğer adıyla taraftar token anlaşmaları son dönemlerin en gözde yatırım araçları olmaya devam ediyor.

Beşiktaş da kripto piyasasına giriyor

Beşiktaş ne kadar kazanacak?

Söz konusu anlaşma ile siyah-beyazlıların kasasına hatırı sayılır miktarda kaynak girecek. Bu rakamın henüz netlik kazanmadığı belirtilse de kulübün bir sezonda asgari 300.000.000 liralık gelire ulaşacağı tahmin ediliyor. Beşiktaş ve Bitci arasında yapılacak mütabakatın maddeleri arasında pek çok konu da bonuslar da bulunduğu belirtiliyor.

Galatasaray ve Trabzonspor aynı marka

Galatasaray ve Trabzonspor, Socios ile anlaşırken, Fenerbahçe de bugün Paribu ile el sıkıştığını açıklamış yüzde 300 üstünde getiri sağlamıştı. Galasaray, Socios ile yapmış olduğu taraftar token anlaşmasından bugüne dek 10.000.000 Euro kazandığını KAP bildirimi ile basına duyurmuştu. Socios, Trabzonspor için TRA, Galasaray içerisinde GAL kodları ile taraftar tokenını kripto para sektörüne sürdü.

Dört büyüklerin arasında token rekabeti

Fenerbahçe'nin de 'Fenerbahçe Token' ile Paribu'dan ilk aşamada asgari kazancı  200.000.000 lira olacak. Beşiktaş'ın da dijital para yarışına dahil olması ile birlikte taraftarlar arasında bundan böyle bir de bir kripto para ürünü olan token; yani jeton rekabeti olacak.

BJKAS BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 72.4
Değişim -8%
Son Değer 72.4
En yüksek 72.4
En düşük 72.4
Haftalık Değişim -18.9249%
Aylık Değişim 40.7191%
Yıllık Değişim 68.922%
Etiketler