Benzin, motorin ve LPG’ye 50 TL indirim!

Araç sahiplerine müjde verildi. Benzin, motorin ve LPG’ye 50 TL tutarında indirim yapılacağı duyurulmasının ardından tüm araç sahiplerinin yüzü gülmeye başladı.

Benzin, motorin ve LPG’ye 50 TL indirim!

O banka tarafından müşterilere müjde niteliğinde duyuru yapıldı. ING Bank tarafından yapılan duyuru kapsamında yeni bir kampanya yapıldığı açıklanarak kampanyayla ilgili detaylar da açıklandı. Özellikle ING Bankasına ait kredi kartıyla akaryakıt harcaması yapan kişilere verilecek olan indirimle ilgili ayrıntılar bankanın internet sitesi üzerinden geldi. ING Bank tarafından yapılan kampanya duyurusunda 15 Kasım tarihine kadar Petrol Ofisinden ayrı ayrı günlerde 4 kez 250 TL harcama yapan kişilere 50 TL indirim verileceği duyuruldu.

1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı farklı günlerde 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına 50 TL indirim uygulanacağı duyuruldu. Uygulanacak olan indirimin 22 Kasım tarihinde kartlara yansıtılacağı duyuruldu. Kampanyayla ilgili yapılan duyuru kapsamında ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahil edildi.

50 TL indirim kazanabilirsiniz!

Benzin, motorin ve LPG’ye 50 TL indirim! - Resim : 1

ING Bank tarafından sunulan kampanya kapsamında akaryakıt alışverişlerinizde 50 TL indirim kazanabilirsiniz. ING Bank internet sitesi üzerinden:

Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.

Kampanyaya katılım için harcamadan önce “POAS” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir denildi.

Detaylı bilgi için tıklayınız!