Beklenen tiyatro oyunu Hakikat Ateşi sahneye giriyor!

Uzun süredir beklenen 11 nisan 2022 tarihi ile sahneye giriyor. Hakikat Ateşi oyuncu kadrosu ve oyunu ile oldukça ilgi göreceği düşünülüyor. İşte detaylar...

Beklenen  tiyatro oyunu Hakikat Ateşi sahneye giriyor!

Beklenen tiyatro oyunu sahneye giriyor!

Yönetmen ve oyuncusunun Bahtiyar Engin olduğu beklenen oyun Hakikat Ateşi beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Bahtiyar Engin, Hande Nur Tekin, Fırat Kırca’nın yer aldığı efsane oyun tiyatro severler tarafından beklenen bir oyundu. Oyun Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde sahne alarak izleyicisi ile buluşacak.

Hakikat ateşi 80 dakika ve tek perde şeklinde hazırlandı. Oyun yaşlı bir adamın idama gitmeden önce yaşadığı süreci ve adaletin yerini bulduğu bir zamanı anlatıyor. İşkenceli idam cezası alan bu yaşlı adam Allah’a şirk koşmak cezası almış ve bu cezadan kurtulmanın yolunu arasa bile bir türlü bulamamıştır.

Hakikat Ateşi oyuncu kadrosu!

Hakikat Ateşi oyununun yönetmen koltuğunda ve oyuncu olarak oynayan tiyatro ve sinema oyuncusu Bahtiyar Engin oyunda oldukça ilgi çeken bir karakter. Şu an 56 yaşında olan ünlü oyuncu Türk sinema tarihinde 10 farklı yapımda oynamıştır. Tiyatro alanında büyük bir imza atan Engin genelde komedi ve dram türü yapımlarda yer almış önemli bir oyuncudur. Ayrıca tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Bahtiyar Engin öyle ki usta oyuncu Yüzüklerin Efendisi filmlerinde Gollum karakterini seslendirmesi ile tanınmaktadır.

Hakikat Ateşi’nin bir diğer oyuncusu ise Hande Nur Tekin İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almış deneyimli bir oyuncudur. Henüz her hangi bir sinema çalışması bulunmayan Hande Nur Tekin genelde Tiyatro oyunları ile gündeme geliyor. Hakikat Ateşi oyununda ise tek kadın karakter olarak oynayıp nasıl bir karakter olacağı oldukça merak ediliyor.

Hakikat Ateşi’nin bir diğer oyuncu ismi ise Fırat Kırca olarak karşımıza çıkıyor. Fırat Kırca ise genelde Tiyatro oyunlarında yer almış ünlü bir oyuncudur. Buna ek olarak pek çok reklam filminde yer almış ve adını duyurmuş bir oyuncu olarak karşımıza çıkmakta. Oyuncu oldukça deneyimli ve başarılı şekilde ilerleyen bir yol kat etmiş görünüyor. Hakikat Ateşi’nin üçüncü ve son oyuncusu olarak karışımıza çıkıyor.

Etiketler