Banka önünde kuyruklar oluşacak! Hemen giderek bankadan 5 bin TL’nizi alabilirsiniz

Banka önlerinde kuyruklar oluşacak! Şimdiden kendi sıranızı kapın. Hemen giderek ihtiyacınız olan 5 bin TL’yi alabileceksiniz. Peki nakit ihtiyacınızı nasıl giderebilirsiniz?

Banka önünde kuyruklar oluşacak! Hemen giderek bankadan 5 bin TL’nizi alabilirsiniz

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlara oldukça önemli bir duyuru yapıldı. 2022 yılı içersinde uygun finansmanlı kredi araştırması devam ederken; bu araştırmalara yanıt Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kapsamında yeni kredi kampanyasının detayları tümüyle paylaşıldı. Banka tarafından paylaşılan bilgilere göre 6.790 TL karşılığında 5 bin TL kredi alınabileceği dile getirildi. Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası tüketici kredi kampanyasına başvuru yaparak gün içersinde paralarını alabilir. Bu durum için tek şart ise kredi kampanyasının şartlarına uygun olmak.
 
Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar Ziraat Bankası’nın çıkarmış olduğu bu tüketici kredisini oldukça merak ediyor. Kamu bankası web sayfası üzerinden tüketici kredisi özelliklerini detaylı bir şekilde açıkladı.

Ziraat Bankası kredi kampanyasının özellikleri
İstediğiniz ödeme seçenekleri ile esnek bir yapıya sahip olan bu kredi kampanyasında toplamda 50 bin TL’ye kadar olan krediler doğrultusunda vade sayısı 36 ay olurken 50 bin TL ile 100 bin TL arasında olan krediler için ise vade sayısı 24 ay olarak belirleniyor. 100 binden fazla olan krediler için ise vade sayısının 12 olduğu banka tarafından aktarıldı. Şahsi ya da maddi teminat alınmadığı aktarılırken örnek hesaplama ise şu şekilde oluyor;

Ziraat bankası

Örnek hesaplama

Ziraat Bankası hesaplama aracı kapsamında %1,79 faiz oranı ile birlikte 36 ay vadeli 5 bin TL kredi çeken bir vatandaşın aylık olarak 203,72 TL geri ödeme yapması gerektiğini aktarırken; bu konuda Ziraat Bankası tarafından bir uyarı geldi. Uyarı doğrultusunda hesap makinelerinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve beraberinde bağlayıcı bir fiyat içermediği dile getirildi. Bu sebeple paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en doğru şekilde bilgiye banka şubelerine giderek ulaşım sağlayabilirler.

Etiketler