Araç sahiplerini bayram ettirecek haber geldi! Benzin, motorin ve LPG’de dev indirim…

Araç sahiplerine müjde verildi. Benzin, motorin ve LPG’ye dev indirim yapılacağının kararı geldi.

Araç sahiplerini bayram ettirecek haber geldi! Benzin, motorin ve LPG’de dev indirim…

Son zamanlarda benzin ve motorine gelen zamlar araç sahiplerini fazlasınca etkilemektedir. Bugün gelen bir habere göre benzin, motorin ve LPG’ye indirim geleceğinin haberi verildi. Banka tarafından verilen bir bilgiye göre benzin, motorin ve LPG’de 750 TL indirim yapılacağının bilgisi verildi. Ayın 31’ine kadar geçerli olacak olan indirimle ilgili banka müşterileri oldukça memnun olacak. Özellikle market ve akaryakıt sektörlerinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalara 150 TL’den başlayıp toplam 750 TL’ye varan indirimler verilecektir.

Kampanya 31 Ağustos’ta sona eriyor!

Akaryakıt kampanya

Akbank tarafından müşterilere sunulan kampanya ile ilgili detaylar açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler için şartlar belli oldu. Kampanyaya katılan kişiler 750 TL indirimden faydalanabildiği gibi akaryakıtı indirimli bir şekilde alabilir. Banka tarafından sunulan kampanya 01.08.2022 ile 31.08.2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Özellikle Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterileri için geçerli olmaktadır. Akbank tarafından yapılan duyuruda kartın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum seçeneğini seçtikten sonra dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilirsiniz.

Akaryakıtta 750 TL indirim uygulanacak!

1 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan müşteriler kampanya kapsamında 30 Eylül 2022 tarihine kadar markette ve akaryakıtta yapılan her 750 TL ve üzeri alışverişte 750 TL’ye varan indirim kazanacakları açıklandı. Aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 750 TL’lik harcamadan sonra bu kampanyanın geçerli olacağı vurgulandı.

Akbank kampanya

750 TL indirimden nasıl faydalanırım?

Akbank tarafından oluşturulan kampanyadan faydalanmak için ayrıntılar yayınlandı. Banka tarafından yayınlanan kampanya detayında:

  • Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dâhil değildir.
  • Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.
  • Kampanyadan sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler yararlanabilir.
  • Kampanya boyunca market ve akaryakıt sektörlerinde yapacakları her 750 TL ve üzeri harcamaya 150 TL, toplam 750 TL’ye varan indirime ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.
  • Kazanılan indirim tutarı kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra 2 iş günü içerisinde ekstreye indirim olarak yansıtılacaktır.
  • Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim tutarı hesap özetine/ ekstresine borç kaydedilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.