Arabası olanlara sevindirici haber! Otogaza indirim geliyor

Son zamanlarda gelen zamlar araç sahiplerini ekonomik yönden oldukça etkilemektedir. Özellikle son zamanlarda benzin ve motorine gelen zamdan sonra araç sahipleri oldukça üzüldü.

Arabası olanlara sevindirici haber! Otogaza indirim geliyor

Arabası olanlara mutlu haber geldi. Benzin ve motorine zam geleceği haberi geldi. Bir yandan zam haberi gelirken bir yandan da indirim haberi geldi. Petrole ve ürün fiyatlarına gelen zamlar ve döviz kurunda yaşanan değişmelerden dolayı akaryakıt fiyatlarında dalgalanma devam ediyor.

Yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 56 kuruş, motorine de 69 kuruş zam gelecek. Geçtiğimiz Cuma günü litre fiyatına benzinde 1.50 TL, motorine ise 2,42 TL indirim yapılacağı haberi gelmişti.

Otogaza 41 kuruş indirim!

Otogaza indirim

Benzine ve motorine yarın geceden itibaren zam geleceği duyuruldu. Gelen son haberle beraber otogazın litre fiyatına gece 41 kuruş indirim yapılacağı haberi geldi. Gelecek zam ve indirimle beraber fiyatlar da değişiklik olacak.

Yarın gece gelecek zamla beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da 19,22 TL’ye, Ankara’da 19,35 TL’ye, İzmir’de ise 19,34 TL’ye yükselecek.

Yarın gece gelecek zamla beraber motorinin litre fiyatı İstanbul’da 25,16 TL’ye, Ankara’da 25,27 TL’ye, İzmir’de ise 25,30 TL’ye yükselecek.

Gelecek indirimle beraber otogazın litre fiyatı İstanbul’da 10.60 TL’ye, Ankara’da 10.98 TL’ye, İzmir’de ise 10.55 TL’ye kadar düşecek.