Anonymous: Elon Musk bekle bizi!

Attığı tweet’lerle birçok kesimin büyük tepkisini çekmeye başlayan Musk, dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Youtube kanalından yayınladığı video ile Musk’ı açık açık tehdit etti ve ‘Bizi bekle’ dedi

Anonymous: Elon Musk bekle bizi!

Attığı twitler ise  birçok yatırımcı grubu karşısına almaya başlayan Elon Musk, aldığı tepki mesajlarının boyutu değişti ve artık dünyanın en ünlü hacker gruplarından biri olan Anonymous olaya dahil oldu. Youtube kanalında yayınladığı video ile Musk'ın açık açık tehdit ettiler ve '' Bekle bizi'' dedi.

Anonymous’un Tesla CEO'su Elon Musk’ı ciddi şekilde küçük gördüğü ve “Sen çalışan insanın halinden anlamayan, Afrika’nın çalınan zenginliklerine doğmuş ve bu hareketleri ilgi çekmek için yapan narsist bir insansın” denilen videoda, Elon Musk’ın tweet’leri atması için devlet tarafından twit atmaya zorlandığı inancının oluştuğunu da belirtildi.

Anonymous'un çok ilgi geçen videosundaki sert sözleri şöyle:

Tüm dünya vatandaşlarını selamlıyoruz. Bu Elon Musk için Anonymous’tan bir mesajdır. Son birkaç yılda, tüm insanların elektrikli arabalar ve uzay araştırmalarının olduğu bir dünyada yaşamak zorunda olduğu arzusuna kapıldın ve bu sayede dolar milyarderleri sınıfındaki yerini alarak itibar kazandın. Ancak özenle yarattığın bu imaj, son zamanlarda açığa çıktı. İnsanlar seni, ilgi çekmek için umutsuzca hareketler yapan, zengin ve narsist bir adam olmanın dışında bir şey olmadığını görmeye başladılar.

 Karbon izini düşünecek kadar ince düşünceler içinde bulunduğunu ama Lityum madenlerinde kuçük çocuklar çalışıyor....

''Anlaşlılan o ki, ,insanlığı kurtarma düşüncenin derinlerinde, bir üstünlük ve kurtarıcı olma kompleksi yatıyor. Bu durum, senin yönetiminin içinde  yıllardır zor şartlarda olan çalışanların için de uzun zamandır böyleydi. Öte yandan, kıtalar arası ülkelerdeki lütyum madenlerinde küçük yaş gruplarında çocukların çalıştırıldığı da ortada... Lityum madenlerin oradaki çevreyi katlettiği de biliniyor. Senin zehirli ürünlerinin çıkarılmasını sağlamak için bu ülkelerde darbeleri destekleyip, ülkenin başına diktatörleri getirme isteğin hakında da açık konuşmuştun.'' Denildi

Videonun devamında Elon Musk'un artık tek başına olmadığı ve ''Rakiplerin geliyor'' sloganı ile videoda konuşmaya devam edildi ve şöyle denildi:

Kendini, insanları ölmesini önemsemeden göndereceğin ve kendini ''Mars'ın imparatoru'' olarak bile ilân ettin. Hayranların bu konuları görmezden geliyorlar çünkü onlar senin projelerinin dünyaya getireceği iyiliğe odaklanmış durumdalar. Ancak, şehirde tek gösterisi olan sen değilsin. İçinde bulunduğun sektördeki yarış her geçen gün kızışıyor. Elektrikli araçlar ve uzay araştırmalarıyla ilgilenen birçok şirket var. 

Son olarak ise Biz Anonymous'uz! Bizler orduyuz! Bekle bizi!

Anonymous sözlerini şu cümlerleri ile bitirdi. Onlar tabii ki, yaptıkları yatırımlarla risk aldılar ve dijital parayla herkes volatilite için hazır olmk zorunda olduğunu biliyor. 

Ancak senin bu haftaki tweet’lerin, ortalama çalışan bir insana en ufak değer vermediğini gösteriyor. Senin sinir krizlerinden ötürü, hayatı çalışmakla geçen insanların hayalleri tasfiye olurken, sen ise milyon dolarlık evlerinden birinde oturup emojiler paylaşarak, onlarla dalga geçiyorsun.

Sen sınıftaki en akıllı çocuk olduğunu düşünebilirsin, ama şimdi tam adamını buldun! Biz Anonymous’uz! Biz orduyuz! Bekle bizi!

Konuşmasını bu sözlerle tamamlayan Anonymous sözcüsü birçok tehtit mesajının arından videoyu kapattı ve bekle bizi dedi.

Etiketler