Winklevoss İkizlere göre Bitcoin 500 bin doları görecek

Winklevoss İkizler, Bitcoin'in durumu ve kazançları hakkında açıklamalarda bulundu.

Winklevoss İkizlere göre Bitcoin 500 bin doları görecek

Winklevoss ikizler yaptıkları açıklamada, son on yıl içinde büyük bir ivme gösteren Bitcoin’in hâlâ en az 10 kat artma potansiyelinin olduğunu söyledi.

2021 Bitcoin Konferansında açıklamalarda bulunan Gemini kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss, hâlâ Bitcoin sahibi olduklarını ve fiyat en az 500 bin dolara yükselinceye kadar bekleyeceklerini söylediler. Ayrıca ikizler ABD dolarını ise “shitcoin” olarak tanımladılar.

Winklevoss ikizler 2012'de büyük miktarda Bitcoin satın alarak, Bitcoin’i ilk benimseyen ünlü isimler arasında yer aldılar. Konferans esnasında kardeşler, ilk Bitcoin satın aldıkları dönemde değerinin 100-130 dolar seyrinde bulunduğunu ifade ettiler.

O zamandan bugüne varlıklarının dolar cinsinden oldukça iyi oranda değer kazandığını bilmelerine rağmen kardeşler, kazandıkları parayı elden çıkarmayı düşünmediklerini belirttiler. İkizlere göre Bitcoin fiyatı 500 bin dolar düzeyine yükselebilir.

Winklevoss kardeşler, böyle bir yükseliş beklemelerine yönelik olarak, Bitcoin'i altının daha iyi bir versiyonu olarak gördüklerini ve bu yüzden bu oranda bir değer kazanımının mümkün olduğunu söylediler.

Wall Street ve pek çok kurumun Bitcoin'e girmesindeki ana nedenin, koronavirüs salgını ve hükümetlerin eylemleri olduğunu belirten ikizler, Fed’i “Bitcoin‘in en büyük destekçisi” olarak tanımladılar.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler