Analistlerin, ralli modunda BTC ve 4 altcoin tahminleri neler?

Yaygın olarak yakından gözlemlenen kripto ve altcoin yorumları, iki kripto para analisti tarafından tefsir edildi. Rekt Capital DOT, ROSE adına beklentilerini iletirken Micheal van de Poppe'un radarında FTM ve ZIL yer almakta. Üsteli iki analist Bitcoin verilerini paylaştı.

Analistlerin, ralli modunda BTC ve 4 altcoin tahminleri neler?

Genel olarak yakından takip edilen bir kripto analisti, Bitcoin'in (BTC) eski direnç seviyelerinden birinin tekrarını yineleyerek ilerleyerek devam ettiğini ifade ediyor. Rekt Capital, 326.400 Twitter takipçisine kral kriptonun üç hafta devam ederek 200 haftalık haeketli bir ortalamayı (MA) tuttuğunu belirtti. Analist ise aşağıdaki ifadeleri kullandı:

' BTC 200 haftalık MA'yı arka arkaya üçüncü hafta için destek olarak tutuyor...BTC, 200 haftalık MA'yı destek olarak başarıyla yenden test etti ve büyük bir miktar devam etti. Ancak bunu yaparken BTC, birkaç hafta önce reddettiği aynı direnç fiyatını tekrar etti. Kırmızı (aşağıda), yenildiği sıradaki direncidir' diyerek sözlerini noktaladı.

bitcoin

Bu 2 altcoin için dikkat edilmesi gereken seviyeler

Rekt daha sonra birlikte çalışabilirlik Blockchain protokolü Polkadot'a (DOT) bakıyor. Analist DOT'un tekrardan birikim seviyesine girmesi için 9,27 dolar tutması gerektiğini belirtiyor. Rekt Capital'e göre DOT haftalık kapanışı yapabilirse, daha çok yükselmeden evvel önce tekrardan  birikim seviyesine geçebilir. Fakat bu birikim aşamasını yapabilmek için 9.27 dolarlık bir desteğe dikkat edilmesinde yarar var.

Trader üstelik merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformu olan Oasis Network'e (ROSE) bakıyor. ROSE'un 'çiçeklenmeye' devam edebilmesi için 0.12 dolar civarında haftayı kapatması gerektiğini belirtiyor. Şu ana kadar altcoin'in takriben yüzde 40'ın üzerinde ilerlediğine dikkat çekmektedir. Coin'in daha fazla yükselişi doğrulaması için 0.12 doların üzerinde bir haftalık kapanış yapması gerektiğini belirtmekte.

Micheal van de Poppe: Bitcoin konsolidasyon aşamasında

Başka bir kripto analisti, Bitcoin (BTC) ve bir Ethereum (ETH) rakibide içinde olmak üzere iki yol haritasını ortaya koymuştur. Micheal van de Poppe, şu anda Bitcoin'in konsolide olduğunu belirtti. BTC fiyatı inerse ''trend değişimini'' engellemek için bölgede 21.323 dolar civarında inişte kalması gerekiğini söyledi. Bulunan durum eğilimin yukarı yönde olduğunu belitmiş olsada poansiyel açısından ABD'deki TÜFE korkuları sebebiyle düzeltmenin de yaşandığını ifade ediyor. Eğilimi devam ettirmesi için BTC'nin 21.3000 doların üzerinde seyretmesi gerekmektedir. Devamında ise hedefin 28.000 olabilmesi için 24.500 doların geçilmesinin lazım olduğunu söylüyor.

Fantom ve Zilliqa için ralli beklentisi

Van de poppe, ilaveten Ethereum rakibi Fantom'un (FTM) 0,50 dolara kadar çıkabileceğini ifade ediyor. FTM yazı yazılır iken 0,405308 dolardan işlem görmektedir. Piyasa değerine bakıldığında ise 57. sırada bulunan kripto para son 24 saate yeşil tahtada işlem görmektedir.

Diğer yandan bakılınca Van de Poppe, kurumsal çözümler için tasarlanan bir Blockchain olan Ziliiqa'nın (ZIL) da konsolide olduğunu ifade ediyor. Trader ZIL'in 0,049 dolar üzerine çıktığı an itibari ile bir kırılma gerçekleşme olasılığının söz konusu olduğunu belirtiyor.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa           

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler