Jim Carrey 2. NFT'sini piyasaya çıkardı!

Başarılı aktör, aynı zamanda yetenekli bir ressam olan Jim Carrey, 'Goon In Moonlight' adlı 2. NFT'sini piyasaya çıkardı. SuperRare dijital sanat piyasasında teklifler bugünden itibaren başlamış bulunmakta. Üstelik teklifler perşembe gününe kadar devam edecektir.

Jim Carrey 2. NFT'sini piyasaya çıkardı!

Anlaşmanın bir kısmı 50.000 ABD doları tutarındaki fon maliyeti ile, 2012 yılında idol şef Jose Anders aracılığla doğal trajedilerin devamında yemek vermek adına kurulan ve kâr amacı olmaksızın World Central Kitchen'a bağışlanacaktır.

Jim Carrey ve 2. NFT 'Goon In Moonlight'

Goon In Moonlight, Jim Carrey'nin çizim, boyama, dijital animasyon, yazma ve vokal sanatındaki becerilerini içeren bir multimedya karışımıdır. pazartesi günü NFT'yi basan Carrey, ardından açıklamasını yaptı. Açıklamasında ' ay ışığının kaçınılmaz romantizmi Goon, kaçırılan aşkların anılarından ve herhangi birimizi aklımızda iğrenç bir şeye dönüştürebilecek utanç sefaletinden uzaklaşmaya mahkum edildi' dedi.

Goon In Moonlight için teklifler dün başladı

Jim Carrey haziran ayında ilk NFT'si Sunshower'ı süper nadir olarak yayınlamıştır ve dijital sanat eseri, film yapımcısı David Bushell ile ortak kurulmuştur. Üstelik eser aynı ismi taşıyan tablosu üzerine yaratılmıştır. 21 teklif ile takriben 105.000 ABD Doları ( yaklaşık 62.04 Ethereum) karşılığında işlem görmüştür. Üstelik gelir 200'den fazla gıda bankasından oluşan ulusal bir ağa sahip olan ve kar amacı olmaksızın Feeding America'ya bağlanmıştır. Metaverse'te deekaymotion olduğu bilinen alıcı, Güney Koreli ve New York'ta yaşayan yapımcı, animatör ve yöneticidir.

SuperRare ortak yapımcısı ve CEO'su John Crain konu ile ilgili şu sözlere yer verdi:

'Jim Carrey'in SuperRare'deki koleksiyonunda çok memnunuz' dedi. Sözlerini ise, 'Vizyon sahibi bir sanatçı ve oyuncu olarak, kariyerinin gelişimini fark etmek inanılmazdır' diyerek noktaladı. Goon In Moonlight için teklif verme saati Türkiye saati ile 22:00'da başlamıştır.

Jim Carrey hakkında

60 yaşındaki Jim Carrey aktör olarak birçok film ve projede yer almıştır. Son on yıl içerisinde Carrey, gençliğinden beri devamlı yaptığa resme daha fazla yoğunlaşmıştır. 2017 kısa filmi Jim Carrey I Needed Colar'da çeşitli olaylar yaşadı ve sanat sevgisini tekrarladı. Üstelik Web3'e olan inancını sanat sevgisi ile bütünleştirdi. Jim Carrey uzun süren çalışmalarından sonra NFT'yi yayınlamaya başladı. Carrey yapmış olduğu bir röportajda, bunun son olmadığını ve devamlılığının süreceğini belirterek düşüncesini ifade etti.

Buse KAPLAN/BirBorsa          

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler