Ethereum'dan önemli bildiri: Balinalar süratle ETH aldı!

Ethereum 10 Ağustos çarşamba günü, Goerli test ağının Merge yükseltmesinin son provasını bitirdi. Böylelikle geliştircilere 19 Eylül'de planan Ethereum Merge yükseltmesinin devamlılığı için bir ışık oldu.

Ethereum'dan önemli bildiri: Balinalar süratle ETH aldı!

Goerli test ağı, Eylül ayında Ethereum ana ağında olabileceklerle aynı süreci izledi. Test süreci geliştiricilerin yeni şeyler deneyimlemelerine ve güncellemeana ağlara yayılmadan evvel yapılabilecek farklılıkları deneyimlemelerine imkan sağlamaktadır. Ethereum Vakfı ile çalışan geliştirici Josef Je, ' Goerli'nin tam bir test ağı rozeti var' diyerek sözlerini ifade etti.

Ethereum'u proof-of-stake (PoS) geçişine en son gelişme büyük bir adım ile yaklaştırmıştır. PoS Ethereum 2.0, ilerlemiş performansı, daha verimli ağ ölçeklenebilirliği, daha az gas ücreti ve bir çok yarar ile yaklaşıyor. Ethereum Vakfı araştırmacısı Ansgar Dietrichs bu konuyu ise '' başka bir başarılı test'' olarak tanımladı.

                                   ethereum

ETH'nin değerinden yaklaşık yüzde 16,8'lik artış

Aynı zamanda dünyanın ikinci en büyük kripto para birimi, geçtiğimiz aylarda takriben yüzde 80 değer kazandı. Bu gelişme ise sağlam bir dönüş yapmasına neden oldu. Şimdilerde ise Georli test ağ hakkındaki gelişmelerinde tesri ile gelişmelerini sürdürmektedir. ETH, verilere bakıldığında 229 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğu kaydedildi. Üstelik son 24 saat içerisinde yaklaşık olarak yüzde 13'e yakın bir oran ile artış göstererek 1.893 dolarlık fiyattan işlem görüyor. EHT'nin değerinde ise son 7 gün içinde 16,8'lik bir artış gözlemlendi

Balinalar EHT'ye akın etti

Kısaca, Merge ile ilgili gerçekleşen olumlu gelişmeler, perşembe günü beklenenden daha düşük bir enflasyon verileri ile bir bütün olduğunda çok gereksinim duyulan fiyat artışı sağlandı. Aynı zamanda On-chain veri sağlayıcısı Saniment, son fiyat artımlarından sonra ETH balina birikiminin mühim ölçüde yükseldiğini bildirdi. Platform ise aşağıdakileri belirtti:

'Ethereum, çarşamba günü olumlu bir CPI raporundan sonra 1.880 doların üzerine çıktı. Bu 2 ayın en yüksek fiyatı 100.000 dolar veya daha fazla değerinden büyük bir ETH işlemi akışıyla geldi. Ayrca biriktiren balinalarda var.

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.44
Satış 32.46
Değişim 0.0099%
Son Değer 32.46
En yüksek 32.49
En düşük 32.45
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Alış 3079.65
Satış 3080.09
Değişim 11.11%
Son Değer 3079.86
En yüksek 3123.26
En düşük 2872.57
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler