Analistlere göre 2022'de en iyi 3 NFT oyunu

NFT oyunu son dönemde NFT'lerden daha fazla dikkat çekmeye başladı. Bununla birlikte NFT oyunlarının popülaritesi artmaya devam ettikçe, WAX birçok oyun platformu için tercih edilen blok zinciri haline geldi.

Analistlere göre 2022'de en iyi 3 NFT oyunu

NFT oyunlarının popülaritesi artmaya devam ettikçe, WAX birçok oyun platformu için tercih edilen blok zinciri haline geldi. WAX oyunları, yüksek işlem ücretleri nedeniyle ayrı bir grafik kartı gerektirmez veya cebinizde bir delik açmaz. Bu nedenle, Alien Worlds ve MiningNetwork gibi WAX'taki en iyi oyunlar, oyuncu sayısı açısından listelerde tırmanıyor. 2022'de oynayabileceğiniz en iyi WAX NFT oyunlarının hangileri olduğunu merak ediyorsanız, bu nihai WAX oyunları listesi tam size göre.

Ama ondan önce, WAX blok zinciri nedir? Daha da önemlisi, oyunlar neden WAX'ta?

WAX nedir?

Worldwide Asset eXchange veya WAX, işlemleri daha hızlı, daha kolay, daha güvenli ve daha ucuz hale getirmeyi vaat eden piyasadaki önde gelen blok zincirlerinden biridir. Oyunlar, pazar yerleri, borsalar ve NFT'ler gibi dApp'leri desteklemek için bir dizi blok zinciri tabanlı araç geliştirdi. Daha spesifik olarak, blockchain video oyunlarına ve dijital koleksiyonlara odaklanır. Kripto gazileri William Quigley ve Jonathan Yantis tarafından 2017 yılında kuruldu.

Oyunlar neden WAX blok zincirinde?

Blockchain oyunları için hız ve yüksek ölçeklenebilirlik, bu da düşük maliyetle son derece önemlidir. Başka bir deyişle, ağ, oyunu etkilemeden saniyede binlerce işlemi destekleyebilmelidir. WAX blok zincirini NFT oyunları için mükemmel bir seçim yapan şey budur. Şimdi ise sırada WAX içerisinde bulunan ve analistler tarafından en çok tercih edilmesi beklenen 5 NFT oyununu sizler için derledik.

1. Alien Worlds 

WAX'ın yanı sıra Ethereum ve BSC'ye dayalı bir NFT DeFi metaverse oyunu olan Alien Worlds , oynaması ücretsiz, oynaması ücretsiz bir tarayıcı oyunudur. En hızlı büyüyen NFT oyunlarından biridir ve şu anda son 30 günde yaklaşık 566.000 ile en yüksek kullanıcı tabanına sahip en iyi WAX oyunudur. Alien Worlds'ün oynanışı oldukça basittir; oyuncular yedi gezegen içeren metaverse'de gezinmeli ve Trilium'u (TLM) benimsemelidir. Araziden araçlara ve avatarlara kadar her şeyin oyuncuların satın alabileceği, satabileceği ve takas edebileceği bir NFT olduğunu söylemeye gerek yok. 

Alien Worlds

2. Mining Network

Uzayda nispeten yeni bir oyun olmasına rağmen, Mining Network rekor sayıda oyuncuyu kendine çekiyor ve kısa sürede en iyi WAX NFT oyunlarından biri haline geldi. Esasen, Mining Network, oynaması ücretsiz, oynayarak kazanılan bir madencilik oyunudur. Burada oyuncular, oyun kaynağı olan Hisseleri elde etmek için madencilik ekipmanı kullanmak zorundadır. Daha sonra Hisseleri oyunun coinine dönüştürebilirler. 

Mining Network

3. Wombat Dungeon Master

Hem WAX hem de EOS blok zincirlerinde mevcut olan Wombat Dungeon Master bir bahis oyunudur. Oyunda oyuncular Wombat kılığına girmiş 'zindan ustaları' rolünü üstleniyorlar. Oyuncular, NFT ganimetlerini zindanlarda saklamalı ve ardından onları bulmak için görevlere wombatlar göndermelidir. Gizli hazinelerin madencilik gücü ne kadar yüksek olursa, wombatların puanları da o kadar yüksek olur. Her sezonun sonunda oyuncular kripto ödülleri alırlar.

wombat

Birborsa'yı, Twitter ve Youtube'da takip edin. Türkiye ve dünyada yaşananlardan ilk siz haberdar olun!

Açıklama: Bu ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan veya herhangi bir hizmete yatırım yapmadan önce daima araştırmanızı yapın.

Etiketler