Akşener’den şok tepki: Hep birlikte çarpıldık!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından zehir zemberek sözler söylendi.

Akşener’den şok tepki: Hep birlikte çarpıldık!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün de farklı bir yerde esnaf ziyaretindeydi. İstanbul Keçiören’de kendini bekleyen kalabalığa seslenen Akşener öncelikle esnaf ziyaretlerini neden yaptığına değindi. Daha sonra Türk Telekom ve Ankapark ile ilgili sözler söyleyen Akşener’in sözleri gündeme bomba gibi düştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından:

“Ben bu dükkanlara niye gittim? Bu dükkanlarda neler öğrendim? Öncelikle bir şey söyleyeyim. Oculuk-buculuk üzerinden birbirinize düşman edildiniz. Sizi birbirinizin karşısına diktiler. Seçmen velinimettir, velinimet olduğunuzu unutturdular” denildi

Akşener: Hep beraber çarpıldık!  

Meral Akşener

Türk Telekom’un devriyle ilgili de açıklama yapan Akşener:

“24 milyar lira Telekom’dan çarpıldık hep birlikte. Ceplerimizden 24 milyar lira Telekom üzerinden alındı, Hariri’nin cebine kondu. Haram, zıkkım olsun ama başka bir şey var. Büyük ekonomist dünya liderimizin aile dostuna kıyak çekildi. Senden, Hariri’nin cebine gitti. Senin çocuğun evde ağlıyor, senin karın akşamdan akşama makarna pişiriyor ama Haririler’e ayıp olur. 24 milyar lira sizden çıktı, onların cebine gitti” dedi.

AnkaPark'ın maliyetine de dikkat çekecek sözler söyleyen Akşener, “Meşhur bir AnkaPark’ımız var. Dinozorlar ağlıyor. Yalnız bu dinozor takıntısı nedir? Ben Ankaralı değilim, muhtemelen siz benden daha iyi biliyorsunuz. Yer gök dinozor. AnkaPark’a gömülen para 14 milyar lira. 99’un üstüne koydunuz 113 milyar lira. 113 milyar lira sizin cebinizden çıktı. Sizi soydular. Sizin evlatlarınızın geleceğini çaldılar. Ve Türkiye böyle bir felaketle karşı karşıya. Şimdi söylemeye çalıştığım şey şu; el ele verirsek, siz velinimet olduğunuzu bilirseniz, ‘velinimet benim kardeşim gel karşıma hazır olda dur’ derseniz, oylarınızı çok pahalı hale getirirseniz, oculuk-buculuk üzerinden size laf edene ‘defol git’ derseniz kazanan siz olursunuz” dedi.