Alışveriş kampanyası: Trendyol, Amazon, Hepsiburada, N11, Çiçek Sepeti’nde geçerli!

Pandemi dönemi ile birlikte online alışveriş hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi.Vakıfbank tarafından Trendyol, Amazon, Hepsiburada, N11 gibi platformlarda geçerli olan alışveriş kampanyası düzenlendi. Peki, Vakıfbank internet kampanyasının detayları nelerdir? 200 TL hediye nasıl kazanılır?

Alışveriş kampanyası: Trendyol, Amazon, Hepsiburada, N11, Çiçek Sepeti’nde geçerli!


Vakıfbank ve seçili e-ticaret siteleri arasındaki işbirliği anlaşması yapıldı. Ülkemizin en çok tercih edilen e-ticaret platformları Trendyol, Amazon, Hepsiburada, N11 ve Çiçek Sepeti’nin dahil olduğu kampanya 30 Eylül tarihinde sona erecek. Vakıfbank internet alışverişleri kampanyası ile müşterilerine 200 TL Worldpuan hediye edecek. Kampanya sadece anlaşmalı e-ticaret siteleri için geçerli olurken; fiziki mağazalardan yapılan alışverişler için hediye lira verilmeyecek. Sanat kart ve ek kart sahiplerinin de yararlanma imkanı bulacağı kampanya, Worldcard sahipleri için uygulanacak. Express Card sahipleri ise kampanyaya katılım ücreti olan 4.99 TL’yi ödemeleri halinde kampanyaya katılım hakkı elde edecek.

Alışveriş kampanyası: Trendyol, Amazon, Hepsiburada, N11, Çiçek Sepeti’nde geçerli! - Resim : 1
Vakıfbank internet alışverişi kampanyasına başvuru


Vakıfbank müşterilerine toplam 200 TL worldpuan hediye edecek. Worldpuan hediyeleri, tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişler için 40 TL olarak verilecek. Aynı gün içerisinde yapılan alışverişler için ayrı hediye lira verilmeyeceğini açıklayan Vakıfbank, bir müşterinin en fazla 200 TL alabileceğini duyurdu. Alışveriş kampanyası kapsamında kazanılan hediye liralar 5 Ekim 2022 tarihine kadar Worldcard hesabına aktarılacak. İnternet alışverişinde kullanılabilecek 200 TL’nin 5 Kasım tarihine kadar kullanılması, aksi takdirde kart bakiyesinden düşeceği belirtildi. 


Vakıfbank'tan müşterilerine 200 TL hediye


Son dönemin popüler uygulaması Dolap için Vakıfbank internet alışverişi kampanyasının geçerli olmadığı açıklandı. Aynı şekilde Trendyol cüzdan ve dolap hesaplarında da kazanılan liralar kullanılamayacak. Kampanya ile kazanılan liralar sadece anlaşmalı e-ticaret firmalarından yapılacak olan alışverişlerde geçerli sayılacak. Aynı gün içinde yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca bir tanesi kampanya kapsamında değerlendirilecek. Vakıfbank internet alışverişi kampanyasına katılmak için mobil bankacılık uygulaması ‘’cepte kazan’’ üzerinden başvurular yapılabilecek. Ayrıca, Vakıfbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu üzerinden SMS yoluyla da başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz. SMS yoluyla 6635’e KAZAN yazdıktan sonra kredi kartınızın son 6 hanesini ekleyerek göndermeniz yeterli olacaktır. 200 TL değerindeki hediye lira kampanyasından sadece başvuru yapan müşteriler yararlanabilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız