Adidas Metaverse'e giriyor ve Sandbox (SAND) ateş ediyor

Alman spor malzemeleri üreticisi Adidas şimdi Sandbox ile Metaverse'e dalıyor. SAND kursu bu arada yükselmeye devam ediyor.

Adidas Metaverse'e giriyor ve Sandbox (SAND) ateş ediyor

Metaverse rallisini durdurmak zor. Gittikçe daha fazla oyuncu sanal paralel dünyaya giriyor. Sosyal bağlantılarımızın yakında yaşayabileceği dijital alan, hiçbir şekilde olağan teknoloji şirketleriyle sınırlı değildir.

Neredeyse hangi Metaverse felsefesini temsil etmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Bir yandan, olağan teknoloji şüphelileri, gerçek dünyada 1: 1 oranında sanal alana aktarılması gereken köklü güç yapılarıyla cezbedilir. Öte yandan, yeni girişimler geleneği kırmaya ve merkezi olmayan bir meta veri tabanı oluşturmaya çalışıyor.

adiVerse, bunu kim düşünebilirdi?

Ana rakibi Nike bir patent başvurusunda bulunarak manşetlere çıktıktan sonra, Adidas artık sanal paralel dünyaya da dahil olmak istiyor. En azından Alman spor malzemeleri üreticisinin bir tweet'i böyle söylüyor.

Adidas Metaverse'e giriyor ve Sandbox (SAND) ateş ediyor - Resim : 1

Metaverse belirteçleri kripto sıralamasını taçlandırıyor

Sandbox (SAND), meta veriye dalmak için "ağ geçitlerinden" biridir. Gittikçe daha fazla kullanıcıyla Metaverse oyunu ağ efektlerinden yararlanıyor: belirli bir teknoloji ne kadar çok kullanıcı kaydedebilirse, o kadar kullanışlı hale geliyor.

Bu arada, meta veri deposu belirteci SAND yolda. Haberin yapıldığı, son 24 saat içinde yüzde 34'ün üzerinde bir oran artışı gösterdi. Aylık bazda, her şey daha da etkileyici: SAND tokeni, son 30 günde yüzde 600'ün üzerinde bir fiyat artışı kaydetti. Bu yükseliş eğilimi ile Sandbox'ın 23 Kasım sabah saatlerinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,48 $'a ulaşması şaşırtıcı değil. Madeni para şu anda 5.38 dolardan işlem görüyor.

Etiketler