ADA coin çakıldı! Cardano (ADA) coin geleceği ne olur?

Dün yaşanan düşüşten nasibini bir altcoin daha aldı. ADA coin çakıldı! Cardano (ADA) coin geleceği ne olur?

ADA coin çakıldı! Cardano (ADA) coin geleceği ne olur?

Dün yaşanan düşüşten nasibini bir altcoin daha aldı. ADA coin çakıldı! Cardano (ADA) coin geleceği ne olur? Cardano, kripto para piyasasında yaşanan düşüşten nasibini aldı. Cardano fiyatları tek seferde %10 oranında gerilemesi yatırımcıyı endişelendirdi. ADA coin yatırımcısı bu düşüşten sonra endişelenerek elindeki coinleri satmaya başladı. Peki, Cardano coin geleceği ne olur?

Kripto para piyasasında Bitcoin’in yaşadığı düşüşten sonra tüm altcoinler de nasibini aldı. Kripto para yatırımcıları da bu konuda ciddi endişeler yaşamaya devam ederken arka arkaya yapılan piyasa değerlendirmelerinden sonra altcoinlerle ilgili de yeni haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıklıkla bahsettiren Cardano’da düşüş trendi içerisinde yer aldı. Bugün yaşanan düşüşten sonra özellikle ADA coin çakıldı!

Cardano değer kaybetti!

Cardano değer kaybetti. Cardano yani ADA Coin olarak karşımıza çıkan kripto para birimi değer düşüşü yaşadıktan sonra 1.4369 dolardan işlem görüyor. Yaşanan bu düşüş 27 Ekim tarihinden b zamana kadar tespit edilen en büyük düşüş olarak ifade edildi. Anlık gelişen bu düşüşten olumsuz etkilenen ADA Coin yatırımcıları altcoinin piyasa değerine bakıldığında değer kaybının ardından 47,9444 dolar olduğu belirlendi.

ADA coin çakıldı! Cardano (ADA) coin geleceği ne olur? - Resim : 1

Cardano geleceği ne olur?

Cardano geleceği ne olur? Sorusu kripto para birimine uzun vadeli para yatıranlar tarafından merak edilmektedir. Bildiğiniz gibi kripto paralar için değerlendirme yaparken 10 dakika sonrası için kesin konuşmak doğru değildir. ADA coin geleceğinin 8 Aralık tarihinden sonra net olarak belirleneceğini düşünüyoruz. 8 Aralık tarihinde Amerika’da gerçekleşecek olan Temsilciler Heyeti toplantısından sonra kripto para birimlerinin hemen hepsinde dalgalanmalar olacağını biliyoruz. Özellikle piyasa da ikinci konumda yer alan Ethereum da yaşanan düşüşten sonra  kayıp verildi. Ethereum yatırımcıarı da bu düşüşten dolayı büyük panik yaparak ellerindeki coinleri satmaya başladılar. Kripto para piyasasında yaşanan bu düşüşten sonra toparlanması biraz uzun sürecek gibi gözüküyor. Kripto para piyasasında herhangi bir gelişme, düşüş veya yükseliş olduğu takdirde an be an sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Etiketler